Луцькі пільговики скаржаться на маршрутки

Луцькі пільговики скаржаться на маршрутки
Пільгові категорії лучан скаржаться на роботу маршруток, які не виходять на рейс після 20-ї годині, а також на непродумано облаштовані зупинки.

Свої претензії вони висловили 21 березня під час засідання Громадської ради при Луцькому міському голові.

Представник Волинської обласної організації «Спілка ветеранів Афганістану» Юрій Мельник заявив, що дуже багато скарг надходить на маршрут №47.

За його словами, після 20:00 більшість водіїв цього маршруту не виходять у рейс, чим створюють великі незручності. Він також зазначив, що на вулиці Шевченка в районі інфекційної лікарні зупинки влаштовані непродумано, від чого, аби зупинити маршрутку, люди виходять на проїжджу частину, створюючи аварійну ситуацію.

Мельник зазначив, що, попри курсування по місту кількох маршрутних таксі з обладнанням для перевезення інвалідів, водії ним не користуються.

Заступник начальника міського управління транспорту та зв’язку Олександр Середа розказав, що на сайті міської ради міститься інформація про всі маршрути міського транспорту та їхні графіки. Він наголосив, що треба звертатися до міської ради зі скаргами про конкретні порушення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: маршрутки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі пільговики скаржаться на маршрутки
22 березень, 2012, 11:46