Україна в небезпеці, - заява найбільшого університету Волині

Україна в небезпеці, - заява найбільшого університету Волині
Колектив Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки просить студентів, які вчаться на сході України, відстояти Україну.

Про це йдеться в заяві, опублікованій на сайті вишу.

"Повіривши тенденційній інформації російських ЗМІ про загрозу, яку нібито становить нова українська влада для російськомовного населення Криму та східних областей України, Рада Федерації сусідньої держави підтримала небезпечну ідею президента В. Путіна щодо можливості введення російських військ на територію Кримського півострова", - кажуть в університеті.

"Ніколи ще Україна і світ не знаходилися так близько від нової війни, яка може перерости у третю світову", - вважають в СНУ.

"У цих умовах професорсько-викладацький склад та студенти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки звертаються до студентства нашої держави, – а особливо до студентів Харкова, Луганська, Донецька, Одеси, Сімферополя, Миколаєва, Херсона, Дніпропетровська, – із закликом: не забуваймо, чия земля нас зростила, пам’ятаймо, що Вітчизна у нас одна – Україна і кожен з нас – незалежно від національності, мови, релігії та політичних переконань мусить докласти всіх зусиль, щоб відстояти суверенітет, цілісність, соборність нашої держави, яка бачить своє майбутнє в Європейському Союзі", - йдеться в заяві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"найбільший" уявив себе наймудрішим? ПОМИЛЯЄТЕСЬ!
Відповісти
Останні новини
Матч Україна-США скасували
04 березень, 2014, 07:19
Україна в небезпеці, - заява найбільшого університету Волині
04 березень, 2014, 07:05