У Пустовіта побували революціонери з Ківерців. ВІДЕО

У Пустовіта побували революціонери з Ківерців. ВІДЕО
Учасники ківерцівського Майдану побували в голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта з вимогою не призначати депутата облради Ігоря Леха посаду голови Ківерцівської РДА.

Місцеві партійні активісти запропонували свою кандидатуру на цю посаду, узгоджену даними зборами – Анатолія Грицюка, - пише Ківерці Online.

Варто зазначити, що її підтримали й представники партій "УДАР", "Свобода" та безпартійні активісти.

Пустовіт вислухав ківерчан й пообіцяв, що їхня думка буде врахована при розгляді цього кадрового питання.



Також публікуємо текст звернення:

ЗВЕРНЕННЯ-ВИМОГА КІВЕРЦІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ГО "МАЙДАН"
Голові Волинської обласної державної адміністрації Григорію Пустовіту
Голові Волинської обласної ради Валентину Вітру

Громадська рада Ківерцівської районної організації "Майдан", активісти ВО Свобода, ВО Батьківщина, партії Удар, депутати районної, міської рад, підтримуючи заяву волинського "Громадського сектору Майдану", опубліковану 5 березня 2014 року, щодо публічного формування кадрової політики на загальних зборах і громадських слуханнях 06.03.2014 року підтримали єдину кандидатуру на посаду голови Ківерцівської районної державної адміністрації — Грицюка Анатолія Петровича.

Вимагаємо обласне керівництво врахувати думку громади і подати на затвердження в.о. Президента України О.Турчинову.

Кандидатура І. Леха обговоренню не підлягає. Цей депутат Волинської облради у складний для опозиції час перейшов на бік Регіоналів, вступивши у депутатську групу Б. Клімчука "Нова Волинь". Досить компрометувати Ківерцівські партійні осередки і громаду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 42
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це саме ці майданівці, які не дозволили зачистити в києві Майдан 18-20 лютого. Я їх там бачив!
Відповісти
Ківерцівська громада проти такого кандидата. Він вже був при цій посаді і нічого хорошого з цього не було.
Відповісти
для чого?Щоб знову обркадав ківерчан?Ні.Хай хазяйнує в себе вдома.Він вже себе показав.Злодій,брехун,корупційна падлюка.
Відповісти
Оце знайшли кандедатуру Грицюка... Ворішка і пройдоха, а в ківерчан запитали чи він їм потрібен?????
Відповісти
Не приведи Господи цього Грицюка!!Боже нащо нам така кара!!!!!!!!
Відповісти
Мдя...
"У вівторок приїдьте.."
Наша пісня гарна нова, заспівали її знову...
Правильно зробили, що добилися свого. Чиновник має знати, що його роботодавці громада.
Відповісти
Місцеві партійні активісти запропонували свою кандидатуру на цю посаду, узгоджену даними зборами – Анатолія Грицюка,
Відповісти
Депутатів тушок потрібно люструвати!!! Леха, Олешко та інших скільки можна запроданців пхати?!
Відповісти
а не грицюка, який тільки і дзвонив по телефону до керівників установ м.ківерці з незаконними вказівками. це мабуть не той майдан і той кандидат якого чекають люди, почанає нагадувати просрану революцію 2004 року
Відповісти
http://deputat.volyn.ua/dep/detoptat/26/
Він ніколи не вступав у депутатську групу Б. Клімчука "Нова Волинь".
Відповісти
Грицюк вже себе встиг не раз скомпроментувати. Як на мене суть майдану у зміні влади і притоку нових лідерів.
Відповісти
По моєму наш "майдан" сам не знає чого хоче
Відповісти
Ми проти старих кадрів. До влади мають прийти нові, незапляновані люди.
Відповісти
Якщо Грицюк А. стане головою адміністрації, то кожному з нас можна стати Папою Римським)
Відповісти
грицюк важняк!за ним все ківерці, аж 10 чоловік!!!!!!!!! ви самих людей питали чи хочуть вони того брехуна? "вирішила громада" яка громада , я шось вперше чую що громада за грицюка. ГРОМАДА КІВЕРЕЦЬ ПРОТИ!
Відповісти
а, що злякалися з КРА? Засiли за компи строчите коментарi. На в1дм1ну в1д тих хто сид1в по каб1нетах, 1 працювали на рег1онал1в ,в1н пост1йно виступав 1 засуджував злочинну парт1ю рег1он1в
Відповісти
Ні один , ні інший не варті цієї просади. Обидва корупціонери. Серед можливих кандидатів також є Андрій Ломага. Думаю варто призначити його!!!
Відповісти
ГРИЦЮК ВЖЕ ПРАЦЮВАВ У КІВЕРЦЯХ.А ЩО ВЖЕ ОСОБИЙ БЮДЖЕТ В НЬОГО ЗМЕНШИВСЯ,ТРЕБА ПОНОВИТИ.ІНШОГО ВІД НЬОГО НЕ ДІЖДЕМОСЯ,ЯКЩО НЕМАЄ ІНШОЇ КАНДИДАТУРИ,ТО КРАЩЕ ЗАЛИЩИТИ КОЛІСНИКА,ЯКИЙ ПРАЦЮВАВ ДЛЯ КІВЕРЦІВСЬКОЇ ГРОМАДИ НЕПОГАНО ТА Й ЗЛА ДЛЯ НАРОДУ УКРАЇНИ ВІН НЕ ПРИЧИНЯВ ХОЧ І БУВ В ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, В НЬОГО СВОЇ ПРИПНЦИПИ,СВОЇ ПОГЛЯДИ .
Відповісти
Цілком згідна ! Ніякий Грицюк не буде своїм авто витягати ,тих хто застряг в заметах( пам'ятаєте минулої весни) , особисто бачила, як сам допомагав людям .Син за батька не відповідає!!!! Молодим і енергійним треба давати можливість працювати . Не судіть і не будете судимі!
Відповісти
ТІЛКИ НЕ ГРИЦЮКА,ЯКЩО БІЛЬЩЕ КАНДИДАТІВ НЕМА,ТО КРАЩЕ ЗАЛИШИТИ КОЛІСНИКА,ЯКИЙ БІЛЬШЕ ЗРОБИТЬ ДЛЯ КІВЕРЦІВСЬКОЇ ГРОМАДИ,ТА Й ХОЧ ВІН БУВ В ПАТІЇ РЕГІОНІВ,ТО НІЯКОГО ЗЛА НІКОМУ НЕ ПРИЧИНИВ.В НЬОГО Є СВОЇ ПРИНЦИПИ,СВОЇ ПОГЛЯДИ,А ЩЕ Є НЕЗАКІНЧЕНІ БУДІВЕЛЬНІ ОБ"ЄКТИ,А ТО ЯК БУДЕ КЕРУВАТИ ГРИЦЮК,ТО ТІ ОБ"ЄКТИ ПІДУТЬ З МОЛОТКА.
Відповісти
Якщо ви так грамотно пишете про Грицюка, то дайте достойну кандидатуру на посаду голови. Розкажіть, хто може витяшнути з цього лайна наш район.
Відповісти
А чому б не запропонувати на голову КІверцівської РДА Новосад Любу, а заступницею Єву Гордійчук?
Відповісти
Я з Вами згоден... Можна Любу... Можна й Єву... Ще й як можна.
Відповісти
Вже краще Грицюк ніж Лех,цей хоч не продавався,а Лех з Олешком-два чоботи- пара бігали до регіоналів,а тепер прибігли-Ми вже демократи.Якби не вони,можливо Верховна Рада відвернула б кровопролиття.
Відповісти
Я за нових і молодих керівників,але вважаю ,що в таку складну ситуацію- на цих 4 місяці вимушено призначити людину з досвідом.А після виборів Президента його ж поміняють. Я за Грицюка,якщо він погоджуеться.В Ківерцях люди його підтримують,хоч тролів вистачае.
Відповісти
Сьогодні обхаяти можна усіх. Треба прислухатися до народу.
Відповісти
Лех ніколи не був у фракції Клімчука...гугл читати навчіться
Відповісти
Жіночки на відео молодці. З такими і у вогонь, і у воду, і на революцію. Геть байдужість! А Пустовіт лавірує, може вже комусь пообіцяв цю посаду. А це ж ці люди посадили Вас, пане голово, у обласне крісло. Добре чужими руками жар загрібати, але і совість треба мати.
Відповісти
Та нехай Лех спробує, авось потяне
Відповісти
Причому І.Б. до Клімчуковської фракції??
Відповісти
Ну в так званій громадській раді всім явно за 50, тому не дивно, що Грицюк їм подобається...свій як не як=)))
Відповісти
Який Грицюк ?????? Та це хуже Шиби в Луцьку........
Відповісти
ні... В ЖОДНОМУ разі !!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
сам Грицьюк позбирав своїх к...в зрробив собі рекламну ходу от п..ар чи потрібно старе дишло підбирати щоб воно знову смерділо для району
Відповісти
Живу в Ківерцях. Якщо поставлять Грицюка (не дай Боже) буде знову революція. Як таке можна допустити, що він ще хоче "гад" повзучий, інвалід (за рішеням МСЕК) вкрасти тут? Куди дивиться Пустовіт? Він вже в Ківерцях на пару з колишнім міським головою роздирибаним приміщення і землю ДИТЯЧОГО САДОЧКА, земельні ділянки (про що неодноразово писали ЗМІ), це тільки що мені відомо.
Не дай боже того Грицюка в Ківерці. Данильчук, спай нас!!!!!!!
Відповісти
Грицюкова коханка молодець!а де сам орел?
Відповісти
Що Грицюка головою поставили, то це шок...він себе показав на останніх виборах....пігав по місту сам з гучномовцем і скулив як собака..Доречі ви останніх кандидатів не знаєте...наприклад Сергія Третяка, якого проклинають по цей день, доброго слова не кажуть...
Відповісти
як ще Косинський не вліз? Ківерці це жах, за, що люди гинули? Щоб ці пройдохи, яких гнали 2 3 роки назад з адміністрації, знову туди лізли, як миші.....Немає правди на світі.
Відповісти
Люди, схаменіться невже немає когось іншого, ніж Грицюк. Та призначте любого сільського голову, йому люди і то більше довіряють. Побачите, що тут Данильчук промовчить, це ж бо його дружбан. Гидко. Ганьба. Сама піду на майдан стріляти, таких як Грицюк і йому подібюні
Відповісти
Я теж категорично проти Грицюка. Він з тих, які проср.ли Помаранчеву. Зараз зробить теж саме. Рівень компетенції - 0.
Відповісти
Прац1вника КРА 1 прихвостн1 займ1ться роботоюю. Я розум1ю , що ви хот1ли щоб 1 дал1 була парт1я рег1он1в, але це в1дкрито не можете сказати, бо довели край до ручки, як би не продавалися не було б такого жахливого стану в нас!!!
Відповісти
Тролі працюють завзято.Дано команду "фас" і її справно виконують. Щож виборча компанія стартанула.Нажаль, порядності нема. Усім хто сяде у крісло державне необхідно на видному місці чепляти табличку "Не завжди буде так". Бо хто дасть гарантію, що через деякий час, сьогоднішніх народ не поставить на коліна і не наллє на голову воду чи щось гірше...
Відповісти
Останні новини
У Пустовіта побували революціонери з Ківерців. ВІДЕО
06 березень, 2014, 18:21