Брехня і викривлення фактів про події в Україні, - преса Росї дійшла до краю

Брехня і викривлення фактів про події в Україні, - преса Росї дійшла до краю
З введенням російських військ на територію Криму РФ розгорнула інформаційну війну проти України – журналісти перекручують реальні факти та видають відверту брехню за правду.

Наразі російські медіа всіма можливими засобами намагаються пояснити вторгнення Росії на територію України і вдаються до перекручування фактів та відвертої брехні, - пише ТСН.

Журналісти сусідньої країни намагаються запевнити своїх глядачів, що в Україні наразі процвітають "хаос та безлади", а війська РФ на території автономії сприяють збереженню стабільності та захищають російськомовне населення від третьої сили, яку сам президент РФ Володимир Путін назвав "коричневою чумою".

Так, російські телеканали ілюструють ситуацію, що склалась в Сімферополі, кадрами протистоянь з Євромайдану, оприлюднюють неправдиву інформацію про перехід українських військових на бік Росії та повідомляють про великі черги українських біженців, які стоять біля російського кордону, публікуючи при цьому фото з пропускного пункту "Шегині" з Польщі до України, пише "Фокус".

Російські журналісти також відмовляються відповідати на питання, звідки беруть таку негативну інформацію щодо України, і чи перевіряють її перед розповсюдженням.

Відомий ведучий Дмитро Кисельов взагалі відмовився спілкуватися з українськими колегами, які намагалися дізнатися в нього правду.

Примітно, що нещодавно президент РФ Володимир Путін нагородив його орденом "За заслуги перед Вітчизною".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ВолиньПост,ти що,нарешті проснувся!?
Відповісти
Останні новини
Брехня і викривлення фактів про події в Україні, - преса Росї дійшла до краю
07 березень, 2014, 13:19