Добкін втік від прикордонників і знайшовся у прокуратурі

Добкін втік від прикордонників і знайшовся у прокуратурі
Екс-голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін зник у невідомому напрямку.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook, – пише Укрінформ.

«Добкін прорвався через пункт контролю прикордонників, сів в автомобіль і зник у невідомому напрямку», – написав Аваков.

За його словами, вночі о 00:15 після прибуття з Москви до Харкова чартерним рейсом Михайло Добкін та його охоронець Роман Копилов були зупинені офіцером прикордонної служби для проходження паспортного контролю.

«Офіцер, перевіривши документи, звернувся до Добкіна: "Хвилиночку, почекайте, треба дещо з'ясувати», – написав Аваков. У відповідь Добкін, кинувши паспорти, ніяк не коментуючи свої дії, несанкціоново, бігом, прорвався через пункт контролю прикордонників, сів в автомобіль і зник у невідомому напрямку», – зазначив міністр.

Прикордонники, МВС та СБУ розпочали розшук Добкіна.

Після цієї втечі Добкіна знайшли в прокуратурі, - пишуть ФАКТИ. ICTV із посиланням на УНН.

Харківський політик Михайло Добкін відвідав Харківську обласну прокуратуру та повідомив журналістам, що він нікуди не тікав та не планує переховуватися.

«Я нікуди не тікав», — сказав Добкін.

За його словами, він тільки зі ЗМІ дізнався, що нібито прорвався через оточення прикордонників та зник у невідомому напрямку. «Я нікуди не проривався. Вчора я прилетів десь на початку першого з Москви, спокійно пройшов прикордонний контроль. Єдина проблема, яка виникла, це збій у роботі комп’ютеру, за словами прикордонників. Я залишив свій паспорт... я передав їм його з рук в руки, вони мене ідентифікували. Однак їм треба було провести якісь дії з моїм паспортом та комп’ютером... Ми з помічником вийшли з аеропорту та десь хвилин 30 прочекали. Потім мій помічник спілкувався з прикордонниками і запитав, чи можемо залишити паспорт. Ми поїхали», — повідомив Добкін.

За його словами, він залишив прикордонникам внутрішній паспорт громадянина України. Він додав, що під час проходження прикордонного контролю до нього не було жодних запитань. Крім того, він повідомив, що готовий надати відповіді на запитання правоохоронців, якщо до нього є запитання, а також повідомив, що намагався зв’язатися з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, але той не відповів на його дзвінки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Добкін
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

Черговий кандидат на тюремну камеру : від 8 до 12 років.
Відповісти
Останні новини
Добкін втік від прикордонників і знайшовся у прокуратурі
07 березень, 2014, 13:31