Інколи відчуваю, що Крим можуть «злити», - Майя Москвич про агресію Росії

Інколи відчуваю, що Крим можуть «злити», - Майя Москвич про агресію Росії
Якщо наші політики чи світові вирішать «злити» Крим, потрібно, як і на Майдані, взяти справу в свої руки.

Про це написала голова «Національного Альянсу» Майя Москвич на своїй Фейсбук-сторінці.

«Влітку минулого року ми з друзями після Бандерштату взяли намет, спакували наплічники і поїхали мандрувати Кримом. Хотіли побачити все, тому мандрівка була динамічною. Місце базування ми змінювали майже щодня: Алушта - Малий Маяк - Ялта - Кацівелі - Алупка - г. Ай-Петрі-Бухта Ласпі – Севастополь – Бахчисарай», - розповідає вона.

Майя Москвич зауважує, що після мандрівки для неї Крим став особливим.

«Коли Росія зачіпає Крим, я це сприймаю так, ніби вона зачіпає щось моє, дуже особисте. Я там була, ходила. А зараз можливо по тих місцях ходять солдати-окупанти. Мені шкода кожного сантиметру землі, на який вони ступають», - пише активістка.

«На горі Ай-Петрі, де ми ночували, ми підходили до Військової частини А4014, котра підпорядковується Військово-Морським ЗСУ. Ми там розпитували у одного солдата, якого звали Ігор, чим вони займаються. Солдат сказав, що у них в частині стоять радари, котрі відслідковують всі переміщення на південних кордонах України. Ми жартували з ним і допитувалися, чи були якісь порушники і питали, чи саме вони перші побачать коли Росія буде до нас «сунути», - продовжує Майя Москвич.

Зараз активістка відчуває особисту тривогу за ту частину. «Знаю, що до них ще не добралися, але можу тільки уявляти що вони бачать на своїх радарах», - додає вона.

«Я, напевно як і більшість українців, зараз в очікуванні що буде далі. Час від часу в мене відчуття, що Крим можуть «злити». Єдине в чому я впевнена - я не хочу віддавати Крим Росії! І якщо політики, наші чи світові вирішать щось, що українцям не сподобається, вважаю ми, як і на Майдані маємо взяти справу в свої руки», - ділиться переживаннями Майя Москвич.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Теж мені спеціалістка по Криму...
Співпрацюю з Кримом 16років у туристичній галузі, тому можу впевнено сказати: вони політично інертні, у них забирали пляжі, виселяли з будинків, їздили по мізках, заїжджі москалі постійно навязують свій "русскій мір", донецька банда їх взагалі доїдала(вони донецьких люто зненавиділи), а вони лише мовчки ковтають усі знущання. Якби кримчани піднялись, то російських військ не допустили б, а різних гоблінів вимели б з лиця землі. Кримчанам до західно-української свідомості як до неба рачки.
Відповісти
Останні новини
Інколи відчуваю, що Крим можуть «злити», - Майя Москвич про агресію Росії
07 березень, 2014, 16:25