Розпочався продаж «українських» квитків на Євро-2012

Розпочався продаж «українських» квитків на Євро-2012
У понеділок, 12 грудня, стартував продаж квитків на матчі фінальної частини Євро-2012 за квотами національних федерацій - УЄФА запустила 16 спеціальних платформ для кожної з країн, чиї збірні пробилися у фінальну стадію єврочемпіонату.

Що стосується безпосередньо України, то усі вітчизняні вболівальники матимуть змогу залишити заявку на сайті, починаючи з 12.00 12 грудня 2011 року до 24.00 29 лютого 2012 року.

Усі заявки без винятку будуть розглянуті лише після 29 лютого 2012 року, незалежно від того, коли вони були подані. Якщо таких заявок виявиться більше, аніж квитків, то УЄФА проведе жеребкування.

А після 15 березня 2012 року кожен вболівальник, хто своєчасно оформив заявку, отримає листа на електронну пошту з інформацією щодо результатів свого запиту.

У випадку, якщо результат заявки буде позитивний, з особового рахунку (кредитної картки) особи, якій пощастило, буде автоматично знято суму вартості замовлених квитків. Якщо було обрано варіант здійснення оплати за допомогою банківського переказу, на електронну пошту буде направлена повна інформація (назва банку, номер рахунку і т.д.), необхідна для здійснення платежу.

Тих уболівальників, котрі не виграли право купити квитки, буде віднесено до так званого Списку очікування.

Якщо ж уболівальникові пощастило виграти право купити квитки, але з будь-яких причин не він не встиг вчасно оплатити своє замовлення, його квитки автоматично потрапляють до вболівальників, які знаходяться у Списку очікування. У цьому випадку пріоритетне право на придбання квитків буде надане тим уболівальникам, які вибрали варіант оплати за допомогою кредитної картки.

Нагадаємо, що за час першої квиткової кампанії Євро-2012, з 1 по 31 березня, на офіційний сайт УЄФА надійшло 12 149 425 замовлень від футбольних вболівальників з усього світу. Це абсолютний рекорд за всю історію проведення чемпіонатів Європи, який на 17% перевищує аналогічну цифру турніру чотирирічної давнини в Австрії та Швейцарії.

А вболівальники, які раніше не змогли придбати квитки на матчі Євро-2012 через офіційну лотерею, викупили вже понад 30 тисяч квитків завдяки офіційній платформі перепродажу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: ТСН
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Розпочався продаж «українських» квитків на Євро-2012
12 грудень, 2011, 16:12