Волинські військові - напоготові

Волинські військові - напоготові
Військовослужбовці 51 окремої механізованої бригади ОК «Північ» продовжують посилено займатися в умовах приведення військової частини у вищі ступені бойової готовності.

Як відзначив офіцер відділення по роботі із особовим складом військової частини майор Ігор Підлісний, особиста зброя, озброєння та техніка бригади готова до адекватної відповіді агресорам.

Бойовий дух солдатів та офіцерів військової частини високий. Постійно проводяться заняття за різними напрямками бойової підготовки, - кажуть в медіа-центрі.

Відзначимо, що військовослужбовці з Волині завжди демонстрували стійкість та високу виучку.

"Зокрема, найкращий танковий підрозділ Сухопутних військ ЗС України перебуває у складі Володимир-Волинської механізованої бригади!" - кажуть в медіа-центрі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
2 танки то не військо
Відповісти
2 танки + авіаносна група !!!!
Відповісти
Люблю історію, панове.
Рекомендую всім книгу С. Переслєгіна "Тихоокеанская премьера", про тихоокеанский театр військових дій під час другої світової. Книга цікава, написана легко, читається швидко, не дивлячись на чималий об"єм.
Так от, лише після її прочитання я зрозумів оте "обожнення" американцями авіаносців (авіаносних груп). Вони ставляться до війни не як ми чи там ті ж японці, тобто --- перемогти як чоловіки, на полі брані, подвиги там різні, Гастело і т.д. Вони відносяться до цього як до вирішення скажем так бізнесової задачі, тобто, як досягти максимального профіту за рахунок мінімальних сил. Вони зрозуміли вже давно, і що найбільш смішно, не ховають від інших, одну річ --- воювати грішми набагато дешевше ніж воювати людьми. Все решта від цього їх переконання.
вдумайтесь. Одна авіаносна група --- це ДУЖЕ дороге задоволення (Україна точно не потяне, Росія має ніби дві, і то, в них не ескадренні авіаносці, а авіанесучі крейсера, один в Північному флоті, інший -- на Тихому океані. Ніби. Немає часу і бажання перевіряти). ви просто уявіть, як таку одну махіну прокормити, забезпечити тим же пальним і т.д. США має їх чи шість чи сім. Це так званий мультидержавний стандарт.
Саме тому, гадаю, що якщо ми не здатні самі захистити свою незалежність, то більш доцільно звернутися (сховатися під крило, як що хочете) гравця з-за океана, ніж вкотре наступати на ті ж грабля з "братом" зі сходу!
Так що, 2 танки + авіаносна група це дісно сила.
Пи.Си. І ще. В мене таке враження, що Росія не така сильна, як хоче здаватися. Ну брязкає вона зброєю. Ну наші в ступорі (відносить до керівництва ЗСУ, простим солдатам і офіцерам з Криму --- респект). Але в якій серйозній війні сучасна Росія приймала участь? Які результати? (Тільки давайте Чечню і Грузію не будемо брати до уваги, не той маштаб). Ще питання, як її сили поведуться, коли зустрінуть массований опір... Це мій патріотиз говорить ))) Хоча, дай Бог, щоб то того не дійшо.
Відповісти
О то таких "спеців" для України - і генералів не потрібно!:) А де ж США мають досвід війни? Вся їхня війна, наліт літаків і бомбометання, а потім йде наземна зачистка! Начитаються різной ф... а потім "умнічають"!:) Ну а з приводу сили російського війска - то взагалі маячня!!!
Відповісти
володимер-волинська 51 моторизована бригада в повному озброенні і повірте там не один танк)))
Відповісти
Там 2 танки і нагайки
Відповісти
Останні новини
Волинські військові - напоготові
08 березень, 2014, 16:43