На Волині депутат побив людину, - ЗМІ

На Волині депутат побив людину, - ЗМІ
Депутат Володимир-Волинської міської ради Руслан Мороз побив жителя міста Юрія Стемковського, - повідомляють волинські ЗМІ.

Це сталося 10 березня близько 13:00, - пише Вголос.

За інформацією видання, інцидент стався на території Володимир-Волинського АТП при багатьох свідках. Постраждалий отримав удари в голову від чого втрапив свідомість. Ліва сторона обличчя вся в синцях і розсічена.

Юрій Стемковський звернувся за допомогою до лікарів, котрі констатували у нього струс мозку та шпиталізували. Разом з тим він написав заяву до Володимир-Волинського МВ УМВС у Волинській області.

Як пише видання, причина агресії з боку депутата невідома.

Як повідомили депутати Володимир-Волинської міськради, співголови ВО «Майдан» Віра Чайковська, Сергій Коба і Надія Цикалюк, це не перше побиття до якого причетний депутат Руслан Мороз. Кілька років тому він побив на засіданні земельної комісії секретаря Володимир-Волинської міської ради. Нещодавно на сесії міської ради розглядалося питання про зняття його з посади голови земельної комісії за хамську поведінку. Втім, голосів для його зняття не вистачило.

Як стверджує Вголос, постраждалий Юрій Стемковський є зятем депутата Володимир-Волинської міської ради Леонтія Дмитрука, якого депутат Руслан Мороз на одній із сесій обізвав «аферистом». Леонтій Дмитрук готує позов до суду про захист своєї честі і гідності.

Зазначимо, що Руслан Мороз став депутатом Володимир-Волинської міської ради від партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна», першим номером в якій йшов мер міста Петро Саганюк, а другим Руслан Мороз.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Папа такий же бандит як і його депутат. Дожилося княже місто до само краю папа і його посібники місто розпинають! ГАНЬБА САГАНЮКУ!
Відповісти

А що ви хтіли, шось іншого ! Вибирали жителі таких д...бів тож нехай тішуться !!!
Так це ж Володимир-волинський, вотчина всепартійного престарелого і придуркуватого князя Петра. Тут всі місцеві депутати такі - крищують алкомафію, займаються підпільним гральним бізнесом, члени виконкому утримують місцеві борделі та алкоточки. Так майже вся міська рада Володимир-волинського разом з міським головою члени " Батьківщини" , і " Фронту змін" .
А над тим всім вже давадцять років возсідає і владарює мафіозо князь Петро данілич !!!
Відповісти
Престарілий князь Саганюк протягнув за собою в міську Раду бувшого грабіжника і рекетира. Мороз також в даний час обманним шляхом незаконно заволодів пятьма квартирами жителів міста. До цього часу йому все сходила з рук під прикриттям Саганюка і прокурора міста.
Відповісти
5 квартир відібрав? Факти є? У Правий сектор давайте дані, бо бачу у Володимирі без цих хлопців не обійтися.
Відповісти
Не спішіть робити висновки Дмитрука зять має власні автобуси в Саганюка Атп 10707,а директором там Дмитрука син.А автобуси возять в польщу сигарети торгівлю яких кришує Саганюк Руслан.Так що то всі внутрішні розборки сімї.А сігарєткі продаються з нову Русланчік порішав самооборону.
Відповісти
Ото не треба ляля. Автобуси навіть з Ковеля возять людей, які возять в Польщу сигаретки. Бо завдяки князю у нас немає де працювати от і по неволі жителі міста перетворилися на контрабандистів. І не сімейні це розборки, а те падло приїхало гроші вимагати за те що друг Юрія вилив пиво на стіл у барижні відморозка. Аж 3 тисячі баксів, коли сам стіл коштує 10 тисяч гривень. Рекетир, відморозок ваш!
Відповісти
сатанюк - місцевий князь прикормив прокуратуру . підімяв під себе міськрайонний відділ СБУ , обставився бандюганами - відморозками та постійно використовує у своїх маніпуляціях депутатів - бюджетників , БЮТівців .фронтозміновців та пристарілих колишніх військових відставників . МІСТО ІЗ ТАКИМ КЕРІВНИЦТВОМ - ПРИРЕЧЕНЕ !
Відповісти
Володимиром править кримінальний клан Саганюка-Борбелька, виконавцем злочинних замовлень якого є недорозвинутий депутат Мороз.
Відповісти
На пенсію !!! Петро, тобі кажу, бо ще на старість посадять.
Відповісти
його давно треба було посадити , бо він творив не тільки економічні та корупційні злочини , а на його совісті навіть вкорочені життя . Людська память довга .......
Відповісти

Пора Даніліч у ВІДСТАВКУ. Пора, йде з спокійно, ба або винесуть вперед ногами, або посадять і то надовго.
Давай Петро Даніліч, ДУМАЙ !!!
Відповісти
Як якийсь депутат приложить руку до щоки, то зразу такий скандал виникає, ще й по ділу він це зробив, а як якісь гопніки на нормальну людину, щей без причини нападуть, то всім пофіг!!! І сам пан Юрій, далеко не ідеальна людина, і таких сволочів пошукати треба!!!
Відповісти
У відставку, немає проблем, тим більше, наскільки я знаю, Саганюк і сам не проти уже піти! А хто стане на його місце у такий час? Може ви? Винесете вперед ногами і сядете в крісло, а що робити далі будете? Перед тим як таке писати, напишіть прізвище достойнішого! Хоча дуже сумніваюсь, що такі знайдуться! А так ви просто писаки, які не варті нічого і наврятчи в своєму житті зробили хоть щось для міста, про яке так переживаєте!
Відповісти
А що зробив для міста пан Саганюк?А як зробив то це робота така в нього є він ж мабуть мер міста чи він нам всім робить велику послугу він за свою працю заробітню плату получає!!!

Відповісти
Останні новини
На Волині депутат побив людину, - ЗМІ
11 березень, 2014, 17:50