Головний міліціонер Волині відмовився йти у відставку

Головний міліціонер Волині відмовився йти у відставку
Новопризначений керівник обласного управління міліції Віктор Швидкий (на фото) відмовився йти у відставку.

Приблизно дві години 11 березня в облдержадміністрації тривало обговорення призначення Швидкого.

Нагадаємо, раніше "Правий сектор" заявив, що в громадськості є зауваження до нового головного міліціонера. Їх вирішили обговорити під час зустрічі в ОДА.

Громадські активісти закидали правоохоронцю, що той, очолюючи управління МВС в 2005-2007 роках, працював погано.

Зокрема, його звинувачували в покриванні злочинів правоохоронців, у службовій недбалості.

Також висловлювали думку, що Швидкий - протеже екс-губернатора Волині Володимира Бондаря та політика Юрія Луценка.

Окрім того, учасники засідання пропонували призначити начальником управління керівник нововолинських міліціонерів Павла Алєксєєнка. Той розповів, що їздив з листом від голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта та голови облради Валентина Вітра в міністерство внутрішніх справ, але там відповіли, що вже почали готувати призначення Швидкого.

Зрештою, після двогодинного обговорення Швидкий відмовився писати рапорт, а перший заступник голови облради Олександр Пирожик нагадав присутнім: через 100 днів міліціонер звітуватиме і якщо громаді звіт не сподобається, його можуть звільнити.

Втім Швидкий сказав, що готовий написати заяву за однієї умови: якщо кандидатуру Алексієнка затвердить громада.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
діти! Це - для вас.
Відповісти
А чого правий сектор вибирає начальника мвс , можливо це приорітет громади це раз, а по друге Швидкий в 10 раз достойніший , ніж претеже сектору Павло Алєксєєнко який кришує наркотрафік у Нововолинську !
Відповісти
Фюрери з павого сектору, які перейшли вже всі межі, і на сьогодеішній день діють не в інтересах України, висовують свого члена Алексеєнка, знаючи те, що інший їх пролюструє, а окремих бандюків посадить.
Відповісти
Павла Алєксєєнко висувають афганці, десантники та інші офіцери Луцька. Він нікого відношення до Правого Сектору немає. На всі питання відповідав чітко та відверто. Нічого поганого в ньому не бачу.
Відповісти
А коли на БТР він п'яний в доску ганяв як ви це поясните. є свідки та докази.
Відповісти
Давай посилання на свідків та докази
Відповісти
100 днів роботи Швидкого за Пр.Сектор забудуть,що такий був.
Відповісти
Операція “И” або плани Кіндера по розкладу яєць в різні кошики:
- Гетьманав РДА
- Вєрку (коханку)в секретарі замість себе
- Сам на місце з ”золотими яйцями” замість Колесника Б.І.
- А куди Ковель?... А Ковель ”Н А * У Й”
Відповісти
Та після такої"довіри" Швидкий, щоб не ганьбитися, мав би сам написати заяву на звільнення. Але що поробиш, якщо братки Бондаря та Столяра касу проплатили. Не давати ж задній хід. Тому протистояння триватиме, бо правий сектор зайняв правильну позицію. Молодці!!!
Відповісти
Правила порушувати не збираюсь,але в мене є всі переконливі докази приховування тяжких злочинів в м.Нововолинську колишнім керівником УМВС У Волинській області Швидким В.В.ПОЧИНАЮЧИ З 2009 РОКУ. А саме; нічні бандитські напади з демонстрацією і застосуванням вогнепальної зброї на помешкання мирних громадян у співучасті з місцевими міліціонерами, потужні викрадення з шахти №1 тротилу і детонаторів директором шахти, наркопритони які ще ниніф обслуговують під прикриттям місцевих "мусорів"(прізвища,а також і їхні візитки в мене на руках), незаконний обіг фальшивих гривневих купюр на ринках м.Нововолинська та багато!! іншого.Невже П.Алексеєнко перебувааючи на посаді очільника Нововолинської міліції незнав,чяи не бажає знати про ці злочини ,де співучасть міліціонерів є очевидною.Для мене Швидкий В.В. більш достойніший бути очільником обласної міліції---ми, НАРОД!!!! і ми повинні бути належним контролем у діяльності,але тільки через атестацію і люстрацію. Нагадую дуже багато цікавого матеріалу. Мої контакти: тел: 098 124 24 08 в цілях безпеки адресу не вказую. Я в Нововолинську.
Відповісти
докази на віче принесіть.
Відповісти
Останні новини
Головний міліціонер Волині відмовився йти у відставку
11 березень, 2014, 19:11