Молодь вимагає звіту луцьких чиновників

Молодь вимагає звіту луцьких чиновників
У Луцьку громадські організації, які опікуються молоддю, вимагають звіту начальника відділу сім'ї та молоді міської ради Леоніда Лабу (на фото).

Громадське обговорення роботи відділу відбудеться 14 березня у приміщенні конференц-залу «ВолиньМедіа», - повідомили в спілці громадських організацій «Молодіжна платформа».

На захід запросили Лабу, заступника міського голови Святослава Кравчука та представників молодіжних громадських організацій.

«За період головування відділом у справах сім’ї та молоді Лаби Л.Л. у представників молодіжних громадських організацій зібралося чимало запитань до його роботи. Запити, надіслані громадськими активістами до посадовця не зовсім пролили світло на те, чим же власне займався начальник весь минулий рік», - кажуть організатори.

Нагадаємо, Лабу призначили в грудні 2011 року. Громадські організації вимагали не призначати сина нині покійного депутата міськради, але після зустрічей з керівниками мерії та самим Лабою вирішили дати йому шанс.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Лаба
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну нарешті............розпил, який був там - це може і небагато, але дякуючи Лабі ніяка ініціатива молоді не проходила...всі гроші брались з власної кишені.........а як він шось і давав - то копійка була мільйоном
Відповісти
не женіть на Лабу. Він нормальний. А та брехня якою ви поливаєте невинну людину вилізе обовязково вам боком. Бог все бачить!!!!
Відповісти
ти не день, а брехло. Я бачила, Лаба з шкури вилазив щоб допомогти всім хто потребував допомоги. А ти лише язиком тріпаєш заздрісник
Відповісти
не женіть на Лабу. Він нормальний. А те зло, що ви робите, потім вилізе вам боком
Відповісти
не прикривайтесь нами, коли хочете звести особисті з Лабою РАХУНКИ. Будьте обєктивними, якщо ви справжні...Вся молодь знає хто і для чого це робить. А бухайте за свій рахунок, а то хочете за державний рахунок
Відповісти
Не розумію який непорядний писака.Так саме писака бо пжурналісти так не чинять! Постійно пише приставку Лаба син депутата, тепер син покійного депутата. У вас геть совісті немає постійно чіпати світла пам'ять чесноі і справедливоі та порядноі людини Леоніда Михайловича. Депутат з жодної партії не скаже нічого поганого про нього, бо завжди поступав по совісті. У а вас пластинку заіла- син депутата, син депутата...певно з неба дивиться які ви дибіли. Чи може за сина з неба питання рішає? Так по вашому?
Відповісти
цілком згідний дуже низько чіпати память цієї світлої людини. це був дуже порядний і чесний депутат. За це його і вибрали.Пройшов по мажоритарці! Сам, без грошей і блатів!І при чому тут партія. Бачив як спочатку написали в інфо що зверху а потім забрали. Ганьба таким писакам. Мені соромно, що це непотрібство заварив ще в 2011 мій тезка павло через власні амбіції. Бо З 2007-го по 2010-й – Павло Данильчук спеціаліст І категорії відділу у справах сім'ї та молоді департаменту молодіжної політики та спорту Луцької міської ради. Ось де правда, а не Лаба поганий.
Відповісти
маю відношення до молодіжної організації і якщо чесно проти Лаби нічого не маю і таких людей багато. Ця ситуація штучно створена. Дехто зірочку зловив і починає перегинати палку та маніпулювати молодіжкою,і напевно уявив себе наполеоном. Спить і бачить, що йому всі цілують дупу. Скоро все випливе, бо наша молодь не така дурна, як дехто думає.
Відповісти
моя подруга багатодітна мама і був момент коли вона була у сильній скруті Леонід Леонідович ій дуже допоміг. За що я його поважаю. Людину бачать по вчинках, а не по тому що хтось дав команду її цькувати. Молодь майте свій розум, а не будьте сліпими виконавцями. Слава Україні!
Відповісти
якось все не полюдські. Недавно взнав шо не такі і святі організатори, я помилявся по відношенню до Лаби, тепер незручно якось. не такий він як мені його змалювали
Відповісти
Останні новини
Молодь вимагає звіту луцьких чиновників
12 березень, 2014, 11:59