Заступник прокурора Волині боргує за комунальні 4 тисячі гривень

Заступник прокурора Волині боргує за комунальні 4 тисячі гривень
Заступник прокурора Волині Вадим Веніславський боргує за комунальні послуги понад 4 тисячі гривень.

Він та ще троє мешканців будинку на вулиці Сухомлинського, 4, який обслуговує ОСББ «Браво», відмовляються платити об'єднанню гроші за послуги з утримання будинку та прибудинкової території , - пише Інформаційне агентство Волинські Новини з посиланням на колективне звернення жителів багатоповерхівки.

Об'єднання створене в 2009 році. В будинку проживають 130 людей. Згідно зі скаргою ОСББ, не хочуть платити за утримання будинку Олександр Ходаківський, Яна Тіора, Олександр Семенюк та Вадим Веніславський.

Заборгованість останнього становить 4128 гривень 30 копійок.

У заяві мешканці наголошують, що своїми діями боржники погіршують економічне становище ОСББ, що працює на основі повного внутрішньо-господарського розрахунку.

Натомість Веніславський і решта боржників кажуть, що керівництво ОСББ розкрадає кошти, мовляв, тому й не платять за комунальні послуги. Вони написали відповідні скарги в прокуратуру.



«От, як з 2010-го року це почалося, то й досі триває. Нам не платили ці чотири мешканці за утримання будинку, ми їм вислали письмове звернення, тоді проти нас відкрили кримінальну справу. Нас усе перевіряють, а от порушення не можуть знайти. На нас тиснуть, щоб ми не чіпали жителів-неплатників. У заяві від членів ОСББ ми наголошуємо, що така посадова особа як Веніславський не може належно захищати права громади, коли сам постійно порушує законодавство», - говорить голова ОСББ Алла Гудько.

У додатку № 3 колективної скарги йдеться: «Громадянин Веніславський В.В. використовує своє службове становище, на протязі 3-х років намагається знищити об’єднання заставляючи своїх підлеглих фабрикувати «липові» справи, задіюючи всі структури Прокуратури та міліції, КРУ, Антимонопольного комітету. При цьому сам не сплачує кошти за комунальні послуги. Просимо захистити права членів об’єднання».

Написана скарга за дорученням мешканців будинку. Під нею - 14 підписів. Також мешканці підписалися у листі підтримки діяльності голови правління, ревізійної комісії ОСББ та надавача послуг. Таких підписів 58.



Скаргу надіслали голові облдержадміністрації Григорію Пустовіту 11 березня. 12-го планують звернутися із заявою також до Генерального прокурора України про притягнення до цивільно-правової відповідальності мешканців-боржників будинку ОСББ «Браво» шляхом стягнення прокурором через суд заборгованості по оплаті за надані комунальні послуги в інтересах Об’єднання.

Додаток 3
Додаток 3

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось кого слід по повній провести через люстрацію! Там, в списку, є один з депутатчиків міськрати - його теж люструвати на найближчій же сесії міськради прямо в сесійній залі! При цьому підняти питання партійної відповідальності - партія яка має таких депутатів не має права претендувати на посади!
Відповісти
Таких "правоохоронців", ще й на таких кріслах, які не можуть заплатити нещасних 4 тис. грн, при цьому беручи хабарів на десятки тисяч - на деревах вішати за ноги!
Відповісти
Веніславський - то Волинський Пшонка. Ці дорогущі машини і квартири - вершина айсбергу. Це великий корупціонер і хабарник.Невідомо куди дивляться Правий сектор і активісти майдана.
Відповісти
які люди молодці! )))))
Відповісти
знаючи який бардак в цьому ОСББ і зарплати керівництва більше 3 тисяч за людські гроші. то я теж скоро перестану їм платити
Відповісти
Данильчук - тобі інформація для роботи. Тож його привів на Волинь бувший (Парака), якого ти скинув. Банду геть!
Відповісти
люстрація?
Відповісти
Веніславський - то Волинський Пшонка. Ці дорогущі машини та квартири тільки вершина айсбергу. Це ж великий корупціонер і хабарник! Невідомо куди дивляться Правий сектор і активісти майдану.
Відповісти
ото ж так!
Відповісти
Та яка люстація ? Він як на Тойоті прадо їздив так і їздить. Номери 7777. Як кришував так і кришує.
Відповісти
Останні новини
Заступник прокурора Волині боргує за комунальні 4 тисячі гривень
12 березень, 2014, 17:37