У Ковелі стали краще очищати питну воду

У Ковелі стали краще очищати питну воду
У Ковелі замінили фільтраційну систему на станції знезалізнення питної води, після чого вміст заліза у волі значно знизився - запевняють на підприєстві "Ковельводоканалу".

Про це повідомляє 23 березня Телевізійний центр "Ковель".

Реконструкція централізованої системи водопостачання стала можливою завдяки участі "Ковельводоканалу" в реалізації програми “Питна вода України”.

Як повідомив начальник управління водопровідно-каналізаційного господарства "Ковельводоканал" Юрій Савчук, загальна вартість реконстуркції склала 1 994 тисячі гривень. Із них 461 тисяча - це гроші місцевого бюджету, а 1 мільйон 500 тисяч ‒ державні кошти.



Результати дослідження хімічного відділу виробничої лабораторії "Ковельводоканалу" свідчать, що коли в період реконструкції вміст заліза в питній воді був на межі допуску, то сьогодні цей показник має серйозний запас міцності. За нормами він має становити не більше 0,2 мг/куб.дм, а після реконструкції вміст заліза не перевищує показника у 0,1 мг/куб.дм

Довідка

Споживачами послуг Ковельського управління водопровідно-каналізаційного господарства є понад 18 тисяч жителів міста і району.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі стали краще очищати питну воду
25 березень, 2012, 13:28