Головний лісник Волині збив активіста, - «Правий сектор»

Головний лісник Волині збив активіста, - «Правий сектор»
На Волині автомобіль, за кермом якого був начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Богдан Колісник (на фото), наїхав на активіста «Правого сектору» Аркадія Соломатіна та зник з місця події.

Інцидент трапився у суботу, 15 березня, о 15:30 в селі Пальче Ківерцівського району, - повідомили у прес-службі організації.

Аркадій Соломатін розповів, що переходив дорогу по пішоходному переході, коли його збив автомобіль «Volvo» з номерними знаками 8909 АС.

«Авто ніби зупинилося біля переходу і я впізнав за кермом пана Колісника, поряд з ним сиділа молода блондинка. Впевнений, що і він мене впізнав, тому різко надавив на газ», - розповідає активіст «Правого сектору».

Аркадій Соломатін зазначає, що Колісник підчепив його на капот і так проїхався два метри. Потім здав на узбіччя і Соломатін впав. Колісник не зупинився, поїхавши далі у напрямку Луцька.

На місце ДТП викликали міліцію, яка проведе слідчі дії.

У активіста «Правого сектору» - забій руки і ноги та численні синці.

«Правий сектор» Волині розцінює такі дії головного лісника Волині як спробу залякати, а можливо і помститися організації.

Оскільки представники «Правого сектору» Волині намагалися припинити тіньові схеми збуту деревини за кордон, до яких був причетний начальник управління лісового та мисливського господарства області Богдан Колісник та вимагали його звільнення з посади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 36
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бо Аркадій бив його в кабінеті... Соломатін своєю смертю не помре, як і більшість правосекторівців...
Відповісти
А чому тебе не били? Дай відповідь, тоді ти будеш дійсно "всезнайко", а так ти патякало.
Відповісти
Бити по морді, звичайно, не є цивілізованим поступком, тим більше, коли явно сили не рівні. Але давайте подивимося на це з іншого боку. Колісник протягом десятиліть займався направду кримінальними справами: незаконно рубав і продавав ліс чепез свої фірми і фірми своїх синів. Це всі розуміли, включаючи колишнього губернатора. Але ніхто нічого не робив, щоб зупинити цього лісоруба - люди не могли протидіяти цьому свавіллю, а влада була заодно з цим аморальним покидьком. Тфкі його багаторічні діяння означають, насправді, що він кажінний день бив по морді кожного волинянина і плював на нас, вважаючи нас за бидло. Тому не треба так крепко вболівати за цього покидька і йому подібних. Хоча я за те, щоб система органічно не допускала ні колісників, ні соломатіних. А для цього не треба сидіти на канапах, а активно сприяти побудові такої системи .
Відповісти
А я думаю, що поїхали Колісника пресувати в Звірів, от в діда нерви і не витримали...
Відповісти
Припиняй писати всяку ахінею під заказ. Бо буде лихо. А всякі праві сектанти хай геройствують в Криму.
Відповісти
Беркут нехай і далі грабує підвипивших громадян під барами Колісникам і далі красти а правий сектор в Крим, на фронт я правильно зрозумів!?
Відповісти
а ти будеш тута державу грабити сволота
Відповісти
що отой Соломатін наклепник!
Відповісти
Модератор не пиши фігні, а краще зроби одну корисну справу для народу. А правий сектор нормальна організація і одна із тих хто не боїться їхати у Крим хоч сьогодні
Відповісти
красавец
Відповісти
Вже отямився і голову піднімає ? Марно...
Відповісти
більшого злодія, як колісник на Волині ще пошукати треба. От дядько нервує та дурниці робить як відчув, що правий сектор прижимає. А щодо того, що колісника били в кабінеті - то ще мало дали.
Відповісти
Ну, что же, от судьбы не уйдешь,-кого должны повесить, тот не утопится .
Відповісти
А чому тоді авто не на штрафмайданчику і не відкрите кримінальне провадження по даному факту .
Відповісти
Захистники злодія розкукудахкались)
Відповісти
Тепер ходіть і оглядуйтесь,ви як шакали сміливі зграйою
Відповісти
не бійтеся колісників вони по норах сидять тому і з переляку таке трапилось а ще був із дамою напевно
Відповісти
Треба правильно називати професію. Колісник - це не головний лісник, це головний лісоруб Волині.
Відповісти
не лише богдан колісник збиває безжально людей... Його сини не кращі,не одне життя забране і здоров,я скалічені.А відповідальність жоден непоніс.
Відповісти
по пішоходному переході - не нормативно) переходив дорогу на пішоходному переході. І в мене сумніви взагалі щодо слова "пішоходний".
Відповісти
бо пішохідний перехід - на пішохідному переході і т.д. Учіть мову та правопис!
Відповісти
папроще Аркаша все правельно робив
Відповісти
напевно сцикун шо мелиш фігню,чи завідуєш шо в нього хороша робота
Відповісти
Чому ще досі Правий сектор не в Криму. Це сцикуни, які втікли під час штурму в Києві, тому ніхто з них не загинув. Краще з криміналітетом гроші вимагати і посади продавати. Митниця вже платись правому сектору. Іх завдання захват зброі і зашибання грошей! це весь патріотизм. Ганьба діям Правого сектору !
Відповісти
правий сектор потрыбен щоб лывий у рывновагу привести
Відповісти
ганьба!!!
Відповісти
погоджуюсь ! патріотизму вже давно у них немає (((
Відповісти
ти диви, його машина збила, а він і марку і автомобільний номер запам'ятав та ще роздивився та впізнав водія, о це у людини розвинута увага у екстримальних ситуаціях...
Відповісти
та ще й бабу роздивився
Відповісти
це не баба, це прес-секретар, напевне
Відповісти
сумніваюсь що це прес секретар ,ця вже застаріла та й проїлась,а натомість їй знайшлась заміна,і молодша і також білявка (зато тупа і безмозгла)ЮЛІЯ
Відповісти
шановні що ви гоните які вони баби то молоді незаймані дівчата які лягають під кого поступить вказівка.Ото підбір кадрів !!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Модератор Вас купив Колісник? Де коментар про розкрадання лісниками лісу?ГАНЬБА.
Відповісти
20 років тому на Волині було понад 700тисяч га лісу.
Тепер по всіх статзвітах проходить лише 600 тис.га. Різниця - 100 тисяч гектарів добірного волинського лісу пропало. А коли висаджували лісники по 23 га, то преса уже так розписувала героїв, що плакати хотілося від таких тімуровців.
Ніщо не зникає безслідно...
Відповісти
З достовірних джерел відомо що в машині все таки перебувала прес к-ва Оксана а не тупа і безмозгла Юлія
Відповісти
я не можу зрозуміти, за що ми реально боролися? Треба взятися за цього сучого сина Колісника, який на посаді вже так знахабнів, що далі нема куди, при всіх керівниках і всіх режимах як то кажуть, пустив корені сам як те дерево. Де зараз Люстраційний комітет? Колісника не те що звільняти, садити треба!
Відповісти
Останні новини
Головний лісник Волині збив активіста, - «Правий сектор»
15 березень, 2014, 20:26