До Тимошенко підселять убивцю

До Тимошенко підселять убивцю
Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко, народний депутат України Сергій Власенко має намір найближчим часом звернутися до лікарів з клініки "Шаріте" (Німеччина) Карла Макса Айнхойпля і Норберта Хааса, які вже обстежили Тимошенко, з проханням прибути ще раз.

"Буду звертатися (до німецьких лікарів ) найближчим часом... Третє ліжко, яке стоїть у камері, заяви працівників колонії про те, що там буде перебувати жінка, яка сидить за вбивство, ненадання Юлії Тимошенко належної допомоги, невиконання рішення Європейського суду про лікування в спеціалізованій медустанові - все це свідчить про одне-єдине - що влада не хоче бачити Тимошенко живою і здоровою", - сказав Власенко журналістам біля Качанівської виправної колонії у Харкові, де утримується екс-прем'єр.

Депутат також спростував інформацію Державної пенітенціарної служби про те, що Тимошенко розширює руховий режим.

"Вона зараз пересувається гірше, ніж, скажімо, кілька днів тому. Вона сьогодні попросила її відвести в камеру, щоб взяти певні документи, коли ми були зі слідчим, - вона пересувається гірше", - сказав Власенко.

Раніше в понеділок Власенко заявив, що в камеру до Тимошенко в Качанівській виправній колонії у Харкові можуть підселити третю жінку, засуджену за умисне вбивство. Він не виключив, що "вирок цій людині буде дещо змінено і переписано, щоб все виглядало так трагічно".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Тимошенко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
До Тимошенко підселять убивцю
26 березень, 2012, 17:57