У Криму – стрілянина. Є поранений

 У Криму – стрілянина. Є поранений
У Сімферополі росіяни штурмують фотограмметричний центр Управління центрального військово-топографічного й навігаційного Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України.

Про це повідомив організатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуці, - пише Українська правда.

«Оперативні дані групи «Інформаційний спротив». Іде штурм військового об'єкта в Сімферополі. Штурмується фотограмметричний центр Управління центрального військово-топографічного й навігаційного Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України», - написав він.

Окрім того, за даними Дмитра Ткачука, поранено одну людину.

«Із вікон будинків біля об'єкта працюють російські снайпери. За нашим даними, на цей момент поранена одна людина», - повідомив він близько 16:10.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Беззуба влада!!! А що ви зробили для того щоб цього всього не відбулося??? Тільки вмієте, що скавуліти... Кинули пацанів в частинах в Криму на призволяще... От і результат - перші жертви... Поки самі за себе не постоїте, нікому ви нафіг не потрібні в цьому світі... Ніколи в цій державі порядку не буде... Просто всі народ використовують для досягнення своїх цілей...
Відповісти
Останні новини
У Криму – стрілянина. Є поранений
18 березень, 2014, 16:40