На Волині з'явилися три нові газети

На Волині з'явилися три нові газети
Впродовж останнього місяця Головне управління юстиції у Волинській області зареєструвало три нові друковані видання, - «Волинський кореспондент», «Слово Волині» та «Фронт Змін Волинь».

Про це йдеться у повідомленні Центру політичного аналізу і виборчого консалтингу.

Засновником «Волинського кореспондента» є депутат Луцької міської ради від ВО «Свобода», журналіст Андрій Калахан.

Щодо газети «Слово Волині» то її засновником є однойменне ТЗоВ та журналістка Наталія Шепель.

Засновником газети «Фронт Змін Волинь» є Волинський обласний осередок Громадської організації «Фронт змін».

Попри аполітичні назви двох перших, все таки прослідковується їх певний зв'язок з політиками чи політичними силами, - вважають у ЦПАВК.

Щодо «Волинського кореспондента», засновником якої є «свободівець» Андрій Калахан, то хоча останнім часом він трохи дистанціювався від «Свободи», не варто відкидати того, що газета з'явилась на світ не лише з метою інформування волинян, але й з метою пропаганди певних політичних поглядів, - вважають у Центрі політичного аналізу і виборчого консалтингу.

Щодо «Слова Волині», то, як стверджують у ЦПАВК, це видання окрім висвітлення широкого спектру подій в області, буде друкованим агітаційним елементом для виборчої кампанії співвласника групи компаній «Континіум» Степана Івахіва.

«Якщо говорити про використання цих ЗМІ лише під час виборчої кампанії, то не варто відкидати такого дієвого елементу як спостереження за перебігом виборчого процесу на виборчих дільницях. Кореспонденти від ЗМІ мають практично ті самі права, що й офіційні спостерігачі», - йдеться у повідомленні ЦПАВК.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.