На луцьких дорогах латають ями

На луцьких дорогах латають ями
У Луцьку триває ямковий ремонт доріг, нині вже підлатали понад десять вулиць.

Про це під час оперативної наради у мерії 27 березня доповідав директор департаменту житлово-комунального господарств Іван Кубіцький.

За його словами, станом на 26 березня було проведено ямковий ремонт на вулицях Яровиці, Набережній, Рівненській, Богдана Хмельницького, Ковельській, Шопена, Львівській, Ківерцівській, а також на проспектах Перемоги, Молоді та Соборності. Загалом на ці роботи використали 125,6 тонн асфальтобетону.

Нині ж продовжується ремонт на вулиці Карпенка-Карого та триває підготовка до ямкового ремонту вулиць Гнідавської, Потебні та Окружної.

Також Кубіцький розповів, що за останні два місяці на міське сміттєзвалище вивезено 58,5 тонн сміття, прочищено 1865 м2 живоплоту.

Директора департаменту житлово-комунального господарства непокоїть і те, що в Луцьку є низка будинків, мешканці яких відмовилися від обслуговування комунальними службами.

«Вони самі прибирають свої території, а сміття складають на зелених зонах біля будинків. Тож місто за кошти міського бюджету все одно мусить вивозити це сміття», – розповів він.

Утім міський голова Микола Романюк попросив Кубіцького зустрітись із цими людьми та знайти спільну мову.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На луцьких дорогах латають ями
27 березень, 2012, 11:55