Через викрадених коня і корову двом чоловікам світить кримінал

Через викрадених коня і корову двом чоловікам світить кримінал
Двоє чоловіків із Львівщини викрали у волинянки коня та корову й здали тварин на м’ясокомбінат, але зловмисників упіймали.

У Горохівський райвідділ міліції звернулася жителька села Антонівка й розповіла про те, що вночі з її нежитлового приміщення за невідомих обставин викрадено коня і корову, повідомили 27 березня у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Коли до справи взялися правоохоронці, з’ясувалося, що подружжя купило в селі, за метрів 300 від власного помешкання, стару хату, половину якої використовували як склад. В іншій частині утримували худобу. Ввечері, приблизно о 18-й годині худобу нагодували, але на ранок корови і коня вже не було.

На місце одразу виїхали міліціонери, залучили також службового собаку. Пес взяв слід, довів до дороги в сторону Львова. Працівники райвідділу міліції почали перевіряти м’ясокомбінати. Зрештою, таки встановили: худобу здали на заготівельний пункт у Бродівському районі Львівської області.

Правоохоронці невдовзі встановили й зловмисників – крадіжку худоби скоїли жителі Львівської області: раніше судимий 46-річний Володимир Т. та 24-річний Василь М. За ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 185 (Крадіжка) КК України, порушено кримінальну справу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Народ, нікому нічого не світить: переконані на власному досвіді:
Полковник міліції Поторась І.В. все затре-замне, максимум - 6 місяців умовно "з відстрочкою покарання на 10 років" .
Поторась І.В. приблизно так викладе обставини справи : йшли хлопці з танців, побачили в хліві коня і корову, щоб не йти пішком, взяли і верхи поїхали додому, як Шульгач з Торчина.
Потім здали знайомому заготівельнику, можливо Риковському О.В., який думав, що то їхні кінь та корова, а не крадені. Крадії щиросердечно у скоєному розкаються, вину визнають - і 6 місяців умовною.
Відповісти
Останні новини
Через викрадених коня і корову двом чоловікам світить кримінал
27 березень, 2012, 15:22