Серед найбільших прогульників парламенту – нардеп з Луцька

Серед найбільших прогульників парламенту – нардеп з Луцька
За три місяці пленарних засідань Верховної Ради у першому кварталі 2012 року 17 депутатів жодного разу не були присутніми на сесії, заявив заступник голови Верховної Ради Микола Томенко.

Серед них регіонали Ринат Ахметов, Юрій Іванющенко, Олександр Пеклушенко, Артем Щербань, бютівці Гарегін Арутюнов, Костянтин Жеваго, а також НУНСівець Ігор Палиця (на фото), – пише ТСН.

Нагадаємо, шо народний депутат Ігор Палиця - уродженець Луцька. Він очолює наглядову раду Волинського національного університету імені Лесі Українки. Експерти проекту "ТОП-100 впливових людей Волині" відвели йому 5 місце за рівнем впливовості. Палиця має благодійний фонд у Луцьку, а також - частку у ФК «Волинь», ЦУМ та деякі інші об"єкти. Палиця - голова правління ВАТ «Укрнафта».

Томенко нагадав, що окрім реєстрації в залі за допомогою електронної системи «Рада» перед відкриттям кожного пленарного засідання проводиться особиста реєстрація народних депутатів.

Депутати мають пред'явити своє посвідчення та підтвердити свою присутність власноручним підписом у журналі реєстрації.
Томенко зазначив, що саме письмова реєстрація є підтвердженням реальної присутності народного депутата.

Оскільки ні для кого не секрет, що електронна реєстрація зазвичай відбувається шляхом розміщення карток депутатів уповноваженими представниками фракцій.

Однак є і депутати, які не пропустили жодного засідання. Щоправда, їх лише 73 із 450. 26 з них – народні депутати з Партії регіонів, 14 з БЮТ, 7 з Народної партії, 4 – з КПУ, 9 – з НУНС, 10 з групи "Реформи заради майбутнього" та 3 позафракційних.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Палиця
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хіба без цього не зрозуміло? Йому ВР на.... не потрібна. Ціль сина юриста - косити бабло, щоб знову сісти в те ж крісло і знову косити. Коло його інтересів на цьому замикається. А ці ліхтарі, бруківка, шприци і подарунки дітям з простроченим терміном реалізації - це маска, піна, окозамилювання. А Тарасенко гречаної крупи ще не роздає? Днями буде роздавати.
Відповісти
Дякую за статтю. Саме з таких фактів можна скласти загальне враження про політика.
Відповісти
йому з Швейцарії літати далеко.
він давно вже не живе в Україні.
тому і ніхто про ньогоо не знав і не бачів, а тут вибори.
та хіба прозріють люди?
Відповісти
В нащадків Мойсея не закладене в крові поняття про Батьківщину, честь і совість. Кому Батьківщина, а кому джерело бабла і ресурсів для власного благополуччя. Тому розмова про щось серйозне тут безперспективна.
Відповісти
Останні новини
Серед найбільших прогульників парламенту – нардеп з Луцька
28 березень, 2012, 12:45