На Волині знищили більше сотні одиниць зброї. ФОТО

На Волині знищили більше сотні одиниць зброї. ФОТО
У Нововолинську знищили 128 одиниць вилученої зброї.

Так, щокварталу правоохоронці проводять акції знищення вилученої, добровільно зданої, знайденої зброї та боєприпасів, - повідомили у прес-службі міліції.

На території заводу «Промлит» у місті Нововолинську у вогняну піч потрапило 128 одиниць зброї, зокрема, 55 мисливських рушниць, 35 газових пістолетів, 12 газових револьверів, три пневматичні пістолети, два пневматичні гвинтівки, два стартові пістолети, один револьвер і 5 пістолетів травматичної дії, 9 одиниць холодної зброї, три стволи обрізів і одну одиницю зброї кустарного виробництва.

Виконувач обов’язків начальника УМВС України у Волинській області Михайло Руденко нагадав громадянам, що незаконне зберігання зброї, боєприпасів, вибухівки – це злочин, за який законом передбачено кримінальну відповідальність.

"Зокрема, згідно зі статтею 263 Кримінального кодексу України, передбачено позбавлення волі на строк від двох до п’яти років", - йдеться у повідомленні.

Полковник міліції також відзначив, що у випадку добровільної здачі зброї в органи внутрішніх справ громадяни звільняються від кримінальної відповідальності.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну чи не хворі? У країні війна, а тут іде роззброєння населення. Заходьте, любі москалики, беріть нас голими руками! Ми вам гімн заспіваємо... і здамося без бою
Відповісти
При такій ситуації в країні нерозумно було її спалювати..
Відповісти
Вони всю країну окупанту здадуть, а народ не озброять - це ж буде кінець їхнього панування.
Відповісти
Та подивіться на стан зброї, це ж металобрухт, а половина пневматика. Так, спалили для галочки, щоб відзвітувавти, що десь когось нібито роззброїли ;)
Відповісти
Останні новини
На Волині знищили більше сотні одиниць зброї. ФОТО
24 березень, 2014, 16:01