«Крим буде українським», - Єремеєв

«Крим буде українським», - Єремеєв
Народний депутат України Ігор Єремеєв вважає, що Україна не втратила Кримський півострів, і його повноцінному поверненню до складу України, зокрема, сприятимуть проблеми всередині Російської Федерації.

Про це нардеп розповів під час прес-конференції у Луцьку.

«Події в Криму були сплановані росіянами. Вони очікували, що розпочнемо бойові дії. Бо не Крим для них головне. Коли Україна не відповіла військовими діями на вторгнення Росії у Крим, вона фактично зруйнувала план Путіна. …Україна «розкусила» план Росії. У випадку відкритого протистояння російські танки через 4 години були б у Києві. Росіяни тепер розгублені, коли не зустріли у нас «бандерівців», коли весь світ став говорити про агресію Росії. Тому ми по-суті виграли цей бій», - вважає Єремеєв.

Окрім того, народний депутат заявив, що вважає: Україна не втратила Крим, а перевела протистояння в юридичне поле.

«Можу точно сказати: Крим буде українським. Поведінка керівників Російської Федерації свідчить, що їх країна – у не менш критичній ситуації, ніж Україна. Те, що у нас з Януковичем відбувалося протягом трьох років, у них триває 15. За цей час воно «затверділо», «кристалізувалося». Плачевний кінець російської економіки, а відповідно її імперських планів вже набагато ближчий, ніж зараз здається. І саме коли він почнеться, Україна має всі шанси повернути Крим», - заявив Єремеєв.

ЧИТАТИ ПОВНИЙ ТЕКСТ ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ ІГОРЯ ЄРЕМЕЄВА

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Єремеєв
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І ставок хай поверне і гроші які вкрав !
Відповісти
медогляд у психіатра оцей деп.?
Відповісти
Скулит що зря
Відповісти
На фиг он нам надо?
Відповісти
Дуже схожа відмазка на Гітлерівське "Ми вирівняли лінію фронту для організації оборони проти червоної армії". Просрали і продали країну заради 300% прибутку. Спасибі Маневичам, Ківерцям і Любешову за славного представника народу
Відповісти
РІШИЛИ ПОФАНТАЗУВАТИ І ПОМРІЯТИ... Це вже зовсім втрачений розсудок... Ось такі в нас бізнесмени... ЗА КРИМ ЗАБУТЬТЕ!!! А ВИ ЩО 3 роки не бачили, хто такий яник... поки не віддали життя 100 людей .. у вас розплющились очі...ЗБИРАЙТЕ ВЖЕ СВОЇ ЧЕМОДАНИ!!!
Відповісти
Останні новини
«Крим буде українським», - Єремеєв
24 березень, 2014, 16:39