У «Правому секторі» кажуть, що за смерть Сашка Білого відповідальний Аваков

У «Правому секторі» кажуть, що за смерть Сашка Білого відповідальний Аваков
Колега вбитого кілька годин тому лідера західноукраїнської частини "Правого сектору" вважає відповідальним за смерть Олександра Музичка главу МВС Арсена Авакова.

Саме глава української міліції організував напад на Сашка Білого, - пише ТСН з посиланням на Чарівне.інфо та колегу Сашка Білого Ярослава Гранітного.

Звинувачення засновується на критичних відгуках Авакова про Музичка, а також підозрах самого Сашка Білого щодо небезпеки своєму життю, котра нібито виходить від керівництва Генпрокуратури та МВС.

"Ті, хто вбивав його, переконалися, що на ньому немає бронежилета, і тоді вистрілили у серце", - заявив Гранітний. За інформацією журналістів, Музичка було вбито двома пострілами в груди. При цьому з кишень жертви злочину не зникли ані гроші, ані мобільні телефони.

Також інтернет-видання наводить слова одного зі свідків. Той нібито бачив, як до кафе, де пізно вечором у понеділок перебував Музичко, під'їхало 3 мікроавтобуси марки Volkswagen – два чорного і один білого кольору.

Люди, які прибули на них, вивели з закладу всіх відвідувачів, у тому числі Олександра Музичка.

На нього одягнули наручники, побили його та двох охоронців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Мавр сделал свое дело...". Сам же "Правый сектор" и ликвидировал. Тем более, что случилось это сразу же после реорганизации в партию, а с учетом намерения участвовать в президентских выборах такая одиозная личность как Музычко совсем не способствовала имиджу организации. А тут еще и Аваков "удачно" подвернулся со своими высказываниями насчет Музычко - есть на кого "кивать"!
Відповісти
Довимахувався
Відповісти
Останні новини
У «Правому секторі» кажуть, що за смерть Сашка Білого відповідальний Аваков
25 березень, 2014, 07:22
Вбили Сашка Білого
25 березень, 2014, 07:13