В історико-культурному заповіднику дозволили узаконити землю під складом

Підприємцю В’ячелаву Яремчуку дали дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування складських приміщень на вулиці Драгоманова, 33а. Ця адреса - на території історико-культурного заповідника «Старий Луцьк».

Про це стало відомо 28 березня під час сесії Луцької міської ради.

За словами начальника управління земельних ресурсів міської ради Сергія Шабали, на тій ділянці уже були збудовані складські приміщення, тепер мешканець звертається щодо узаконення оренди земельної ділянки.

Складське приміщення - і так у приватній власності у підприємця. Тепер же він хоче узаконити землю під ним, взявши її в оренду, - пояснили депутатам.

Депутат ради Андрій Калахан поцікавився, скільки років там уже стоїть приміщення складу. Він також цікавиться, чи вписується те приміщення в план розвитку заповідника. Калахан заявив, що вважає недоцільним будувати та узаконювати такі об’єкти на території заповідника.

Його підтримала депутат Наталія Бунда. За її словами, треба слідкувати за тим, що будується в Луцьку, оскільки це дуже впливає на туристичний потенціал. Вона висловила свою незгоду з дозволом на розроблення проекту землеустрою.

Міський голова Микола Романюк вважає, що давати такі дозволи - нормально для міської ради.

Депутати підтримали це рішення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В історико-культурному заповіднику дозволили узаконити землю під складом
28 березень, 2012, 18:11