Померла жертва злочину Оксана Макар

Померла жертва злочину Оксана Макар
У четвер, 29 березня, в Донецькому опіковому центрі померла жертва резонансного злочину в Миколаєві Оксана Макар.

"У неї дуже постраждали легені. Коли ми діогнастували ренгінологічно і там практично легеневої тканини життєздатної не було ... і не випадково вона була на штучній вентиляції і не випадково ми намагалися піти від штучної вентиляції і не виходило, тому що було виснаження і легенево-серцевої і серцевої системи і легенево-дихальної системи. І набряк мозку і все це разом. На жаль сталося те, що повинно було статися може бути навіть відразу", - повідомив керівник Донецького опікового центру Інституту невідкладної і відновної хірургії ім. Гусака Еміль Фісталь, - пише Кореспондент.

За його словами, дівчина 10 годин провела на морозі, дихала продуктами горіння, постраждали легкі, сильні опіки і переохолодження зіграли свою роль.

Нагадаємо, 10 березня в Миколаєві троє чоловіків згвалтували дівчину і, щоб приховати сліди злочину, спробували її спалити.

11 березня підозрювані були затримані, проте двох з них відпустили під підписку про невиїзд. Але після проведення акції протесту жителями Миколаєва 13 березня підозрювані були знову затримані, а пізніше арештовано за рішенням суду.

Дівчині в лікарні ампутували руку, а в ніч на 15 березня перевели на штучну вентиляцію легенів. У Макар були діагностовані глибокі опіки, запалення легенів, поліорганна недостатність і сепсис крові.

У п'ятницю, 16 березня, постраждала спецрейсом була доставлена ​​з Миколаївської лікарні в Донецький опіковий центр Інституту невідкладної і відновної хірургії ім. Гусака. Там їй зробили кілька операцій, проте врятувати життя не змогли.

Нагадаємо, у Луцьку 19 березня відбулася акція підтримки Оксани Макар - під стінами волинської прокуратури в центрі Луцька 19 березня зібралось понад 60 людей, котрі тримали у руках плакати з вимогами покарати хлопців, які жорстоко познущалися з 18-річної дівчини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От і все.....
Відповісти
Прикро...
Відповісти
зара почнуть співати про гуманізм до злочинців, що оступились і треба їх простити, що дівчина сама винна, і взагалі сама себе підпалила, а вони намагались врятувати ...ну як завжди.
як би там не було, а цих покидьків треба розстріляти.
Відповісти
Бідна дівчинка. Відмучилась.Хай земля їй буде пухом. Сподіваюсь, що хоч на зоні з її мучителями зроблять те, що вони зробили з нею.
Відповісти
ееехххх... шкода бідолаху :(
Відповісти
розірвати їх треба на зоні!!)))їх можна назвати тільки НЕЛЮДАМИ, в яких немає нічого святого....
Відповісти
Дети наказываются за грехи родителей.
Исход 20:5 «Я Господь, Бог твой, Бог ревнитель, наказывающий детей за вину отцов до третьего и четвертого рода, ненавидящих Меня», то же: Второзаконие 5:9. Исход 34:7 «…не оставляющий без наказания, наказывающий вину отцов в детях и в детях детей до третьего и четвертого рода», то же в Числах 14:18. Исаия 14:21 «Готовьте заклание сыновьям его за беззаконие отца их».

Відповісти