В Google Play з'явився додаток для бойкоту російських товарів. ФОТО

В Google Play з'явився додаток для бойкоту російських товарів. ФОТО
Штрихкод-сканер покликаний допомогти українцям відрізнити українські товари від російських, навіть якщо останні «маскуються».

У ЗМІ з'явилася інформація про те, що через споживчого бойкоту в Україні деякі російські торговельні марки маскуються під українські і, нібито, намагаються отримати український штрих-код, - пише AIN.UA.

Тим часом, прагнення купувати вітчизняні товари серед українців зростає (як і прагнення бойкотувати російські ), але не всі громадяни вміють відрізнити їх від іноземних.

У цьому допоможе новий додаток «Бойкот окупантів», яке здатне в лічені секунди розпізнати, в якій країні виробили той чи інший продукт. Програма сканує штрих-код і порівнює його з постійно поповнюється базою даних російських компаній і «брендів -перевертнів», які прикидаються «неросійськими».

«Бойкот окупантов» з'явився в Google Play близько тижня тому, але вже здобув шквал схвалень користувачів в коментарях, які оцінили додаток у 4,6 зірок.

З моменту публікації штрихкод-сканер завантажили до 5000 разів, завдяки чому «Бойкот окупантів» потрапив у топ новинок магазину додатків для Android.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Google Play з'явився додаток для бойкоту російських товарів. ФОТО
27 березень, 2014, 15:15