У Луцьку македонець нагородив юних «зірок» футболу. ФОТО

У Луцьку македонець нагородив юних «зірок» футболу. ФОТО
У Луцьку завершився дитячий турнір з міні-футболу «Весняний Кубок - 2014», який вперше за багато років зібрав найбільш представницький склад дитячих футбольних команд з усієї Волині.

У змаганнях, проведених Федерацією футболу Волині, взяло участь 16 команд з Луцька, Володимира-Волинського, Нововолинська, Турійська, Олики, Ківерців, Старої Вижівки, Маневич і Горохова,- повідомили у прес-службі ФК «Волинь».

«Емоції у фіналі переливалися через край, вболівальники підтримували обидві команди, повболівати прийшов й капітан «Волині» македонець Ванче Шиков. Щоправда, спостерігати за матчем йому важко, адже Ванче потрапив у «полон» юних футболістів, які фотографувалися з ним й просили автограф на пам'ять», - йдеться у повідомленні.

Весняний кубок-2014 вручили команді ДЮФШ «Волинь» U-11. Срібні призери турніру – володимир-волинський «ВіК», бронзові – ДЮФШ «Волинь» U-10.

Кубки і медалі призерам, а також індивідуальні нагороди вручив хлопчакам Ванче Шиков.

Індивідуальні нагороди дісталися й двом вихованцям ДЮФШ «Волинь» - Денис Козловський із команди 2004 р.н. став кращим гравцем турніру (він, крім кубку отримав у подарунок автобіографічну книгу Віталія Кварцяного «Футбол - це не тільки перемоги»), а Тарас Завадович із команди 2003 року – кращим бомбардиром (11 голів).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ФК Волинь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку македонець нагородив юних «зірок» футболу. ФОТО
28 березень, 2014, 10:35