Співачка з Луцька пройшла у знамените талант-шоу. ВІДЕО

Співачка з Луцька пройшла у знамените талант-шоу. ВІДЕО
Співачка з Луцька Галина Конах пройшла у телевізійному талант-шоу «Голос країни» етап «Вибір наосліп» і потрапила в команду Ані Лорак.

Програма вийшла в ефір увечері неділі, 30 березня. Галина Конах виконувала пісню "Suus".

За правилами шоу в етапі «Вибір наосліп» чотири тренери роблять свій вибір, орієнтуючись виключно на голос учасника. Під час виступу учасників тренери сидять спиною до сцени. Якщо вони вирішують обирати учасника до своєї команди, то повертаються до сцени.

Із 150 учасників другого етапу кастингу до наступного етапу змагань проходять лише 56 співаків (по 14 учасників в команді кожного тренера).

Ані Лорак повернулася до Галини Конах на перших хвилинах її виступу. Співачка з Луцька стала останньою - 14-ю – учасницею команди Ані Лорак.

«Ви трошечки перехвилювалися в середині пісні. Трошеки неточні були моменти. Але мені сподобалася ваша пристрасть у виконанні. І, безумовно, вокальні дані, які подарував вам Бог. Ми будемо з всім цим працювати», - сказала Ані Лорак до Галини Конах.

Святослав Вакарчук зізнався, що коли слухав Галину Конах, пригадав спів героїні фільму «П’ятий Елемент» Лавалагуни. «Такий голос прямо неземний… Повертаєшся – і образ такий же… такий прямо електричний заряд», - поділився Вакарчук враженням від співу Галини Конах.



Луцька співачка пройшла у змагальний етап шоу. У цьому етапі кожен тренер готує та відправляє на «ринг» двох вокалістів своєї команди для «музичного двобою» – спільного виконання однієї пісні, після якого тренер вирішує хто зі співаків залишається у команді, а хто вибуває. У кожній команді залишиться по шість вокалістів, які вже сольно змагаються за головний приз у прямих ефірах шоу. Під час цих ефірів переможець обирається глядацьким голосуванням.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Конах
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це геній!!!!!!
Відповісти
о боже, яке щастя! куди ж подітись від радості? таке геніяльне шоу що аж піждилки трусяться.
Відповісти
Вона з Маневич, а не з Луцька!
Відповісти
галина - молодець! чого ви відразу включаєте сарказм. ні, щоб порадіти. МОЛОДЕЦЬ!!!!!!!
Відповісти
згідна, супер!! молодець!!
Відповісти
але й круто заспівала!!!!!!!!! де можна почути це чудо?
Відповісти
Увидев эту ссылку на Фейсбуке, специально зашел на сайт, чтобы убедиться, что как всегда, найдется хоть одно убогое чудо, которое не выдержит и брызнет желчным комментарием.... Вижу, что биомасса по прежнему остается таковой...
Гале удачи и побед! :)
Відповісти
за те що волинянка і талант-шоу, то звичайно приємно, але, бабоньки, не в продажних попсяних шоу щастя. Комусь Бог дає голос співати для лорачки, а комусь - співати колискові. І ще одненьке: може Галя й співає гарно, але на свої 31 виглядає як на цілих 50 з гаком, терміново треба зайнятись собою.
Відповісти
Ой, Боже, баба Валя вирішити виліпити червоне слівце, мабуть баба візажист чи відомий стиліст, або ж просто гнилий Коментатор, який не знає де подіти свій гнів...
Відповісти
ШАНОВНА БАБО ВАЛЬО!!!! Перш ныж писати комусь,що треба взятись за себе, виставте свою фотографію, а то багато розуму треба мати,щоб вничку строчити коментарі. галя дуже за собою дивиться і виглядає, перш за все, як справжня жінка, а не пуголовок малолітній. і ще, знаєте, перерила всі коментарі до галіних відео, їх багато і з України і з інших країн,і ніде не знайшла такого бруду,як тут на Волиньпості. Про яку ж ми Європу говоримо, якщо "УКРАЇНСЬКА ЖАБА" нам так і не дає жити. Навчіться цінувати у людей талант!!!! Це не конкурс краси... і ще раз пишу, хочете дивитись на модельних пуголовків з пласмасовим тілом, то вмикайте М1 і деградуйте далі. Цей коментар написала сестра ГалиниКонах, я навіть, не приховую цього. Я писала це все впевнено, бо добре знаю Галину і люблю і ціную її як сестру, як людину і як МИТЦЯ!!!А ви пишіть далі свої коментарі і думайте,що у ваших руках сила, не таким шляхом проявляються справжні люди.
Відповісти
Волинь пост завжди вражає своіх дописувачів. Як можна масти стільки заздрості та неарелізованості. Ну давайте вже визнаємо - це був реально тріумф Галини! Виступ неперевершений у всіх розуміннях і виглядає Галина як справжня Жінка! Будь щасливою! Вболіваємо всією родиною!!!!
Відповісти
Голос в цієї жінки неймовірний! Неодноразово її чула. Справді, захоплює...але ніколи не знала скільки їй років...коли побачила що 31 - жахнулась!(((( Треба щось робити, по справді виглядає на 45 добрих!А взагалі удачі та перемоги!
Відповісти
Справжня леді не буде обговорювати жінку, ви або леді або це ваш коментар
Відповісти
Давайте, нарешті, навчимося радіти за своїх та підтримувати. Вона ж МОЛОДЕЦЬ!!!!!
Відповісти
Галя, як співаєш - на кривися так що ніби лопнеш, голос маєш, а от міміка !!! Прости, Господи!
Відповісти
Слухай, а не дивись!!! І, ще міміка відсутня тоді ,коли людина співає під фанеру, просто ротяку розкриває, а коли наживо і від душі,то міміка - це необхідна річ.
Відповісти
Нереальне виконання. Просто переглядаю, мабуть, 50-ий раз і все ще не можу надивитись. Прекрасно, талановито, потужно. Галино, успіхів тобі і, звичайно, перемоги.
Відповісти
галічка, сонечко наше, ти просто супер! коли ти співаєш , мурашки тіло не покидають.ми гордимося тобою.ти стільки років віддана своїй улюбленій справі, що твої емоції на сцені реально круті. я люблю тебе дуже дуже і знаю твою світлу добру душу, твою простоту. але боляче, за наш народ, коли на фоні останніх подій нібито люди повинні згуртоватися , переоцінити своє життя і поведінку, вони всеодно лишаються потворами. заздрісними , гнилими жабами .. та як же ми попадемо в Європу, коли , елементарно не можемо пережити навіть радості других.замість того, аби гордитись за свою землячу, пишуть бруд(((( тупізна. Галюня ти найкраща, ти красива...
Відповісти
Останні новини
Співачка з Луцька пройшла у знамените талант-шоу. ВІДЕО
31 березень, 2014, 00:18