Росія не має права на існування, - нардеп з Волині

Росія не має права на існування, - нардеп з Волині
Колоніальна Російська Федерація має припинити своє існування, а на її місці постати незалежні держави, - вважає народний депутат України від ВО «Свобода» Анатолій Вітів.

Свободівець наголосив, що нині у світі фактично залишилася єдина колоніальна імперія – Російська Федерація, - повідомляє партійна прес-служба.

«Ще 14 грудня 1960 року ООН прийняла Декларацію про надання незалежності колоніальним країнам і народам. З того часу розпалися відомі колоніальні імперії світу, крім однієї – російської. Колоніалізм – це головна перешкода на шляху розвитку народів світу, формування сучасних націй. Росія своєю політикою підриває основні принципи ООН і всього міжнародного співтовариства, здійснює дискримінацію і сегрегацію народів, які проживають на її території, вбиває їх національну самобутність, експлуатує економічно», - каже він.

Націоналіст закликав міжнародне співтовариство не бути байдужим до питання звільнення народів Російської Федерації від колоніального гніту.

«Міжнародне співтовариство не може бути байдужим у питанні звільнення народів Росії від колоніального гніту і гарантувати їм право на національне самовизначення та незалежність. Деколонізація РФ – це одне з головних завдань ХХІ століття. Без розпаду цієї імперії процес знищення колоніалізму на планеті буде незавершеним. А Москва залишатиметься потенційною загрозою для всіх країн. Окупація Криму – це ніщо інше як спроба Росії розширити свої колоніальні володіння», - зазначив Анатолій Вітів.

«Суть зовнішньої політики Кремля очевидна – перетворення сусідніх країн у свої колонії. Вважаю, що держава, яка здійснює таку агресивну політику, не має права на існування у ХХІ столітті. Тому її необхідно виключити з усіх міжнародних організацій і структур, як у 1939 році СРСР виключили зі складу Ліги Націй за напад на Фінляндію», - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Точно - смерть Российской Федерации!
Відповісти
Ось такими висловлюваннями і відповідними діями, суперечливими заявами ПС, недалекоглядними ідеями і бажанням урвати і собі шматочок слави на фоні загального героїзму і розрухи - усі ці псевдополітики годують проросійські, і не тільки, ЗМІ, ростять кисельовщину і руйнують Україну зсередини. Емоції у сьогоднішній час можуть бути, і люди мають право на це, але державні мужі, які виступають від імені свого народу, не мають право на такі публічні висловлювання! Думайте і фільтруйие!!!
Відповісти
А чого пан Вітів цього не скаже Путіну напряму. а тільки в пресі говорити мастак?
Відповісти
Язык - он враг всегда тому, кто нищ умом и сердцем злобен!
Відповісти
Птица говорун отличается умом и сообразительностью. Летите к третьей планете системы Медуза. Громозека Тимошенко уничтожит врага и спасет двух капитанов - Витива и Тягнибока.
Відповісти
Дурне їхало - дурню бовкнуло. Нащо ото тре? Напиши звернення, протягти через ВРУ, чи хоч щось корисне зроби, бо сили нема дурню читати!!
Відповісти
"не має", а не "немає"
Відповісти
В даному випадку дієслово не має пишеться окремо. Виправте заголовок.
Відповісти
За бурної діяльності отаких риторів - прос...ли Крим, а під загрозою ще 9 регіонів України...
Відповісти
Це ти не маєш права на існування, демагог.
Відповісти
не будьте рабом Москви я вас прошу.
Відповісти
Останні новини
Росія не має права на існування, - нардеп з Волині
31 березень, 2014, 11:59