У Луцьку революціонери пікетуватимуть міліцію

У Луцьку революціонери пікетуватимуть міліцію
У Луцьку відбудеться мирна акція протесту проти призначення на посаду головного начальника міліції області Віктора Швидкого.

Пікет запланували на середу, 2 квітня, під стінами УМВС у Волинській області, - повідомили у прес-службі «Правого сектора» Волині.

«Призначення генерала Швидкого викликало обурення серед громадськості. Після неодноразових акцій протесту з приводу цього, позицію громади не враховано», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 9 березня Віктор Швидкий очолив обласне управління міліції. Після громадських обговорень та пікетувань, переговорів з представниками ряду «революційних» організацій, 12 березня він написав заяву про звільнення.

«Однак міністр Аваков не почув голосу народу і не звільнив Швидкого з посади начальника волинської міліції. Тому громадськість Волині вкотре висловить свій протест»,- зауважують у «Правому секторі» Волині.

Акція розпочнеться о 14:00.

Лідер «Правого сектора» Волині Павло Данильчук у вівторок, 1 квітня, на своїй Фейсбук-сторінці написав, що «Аваков незважаючи на думку громадських слухань, акцій спротиву, сьогодні знову приставив до виконання своїх обов'язків начальника обласної міліції Швидкого».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В якої, конкретно, громадскості викликало обурення призначення Швидкого? - 20 чоловік "Правого сектору".
«Аваков незважаючи на думку громадських слухань, акцій спротиву, сьогодні знову приставив до виконання своїх обов'язків начальника обласної міліції Швидкого» - особиста думка Данильчука! Правильно говорити "незважаючи на мою позицію"
А те, що міліція не працює так як належить з лютого місяця, не кого не бентежить? Без керівника...
Відповісти
Не тільки 20 чоловік. А ще мене, моїх знайомих, друзів і родичів, співробітників,яких обурило таке ігнорування думки громади. До ПС не належу, як і до жодної огранізації. А ви черпайте інформацію не тільки з упередженого волиньпосту.І ще вас бачу бентежить, що міліція з лютого не працює, чи краще написати не хоче працювати, бо зі страху повтікали всі на лікарняні, а тут бач повиходили, відчули силу і безкарність. А те, що держава нормально не працює вже за нової влади, вас бачу не бентежить...
Відповісти
Особисто мене найбільш бентежить, як працює сьогодні нова влада! Проте і бентежить як працюють громадські організації! Замість того щоб перестати боротися з всіма, а укріпити свої позиції законно, показати приклад, своїми діями, як можна жити та працювати вони вступають і пряму боротьбу чим суттево дистабілізують ситуацію в державі та грають на руку мОСКАЛЬЩИНІ!
Відповісти
Мій сусід в Самообороні Волині. Організація працює легально і законно. Багато достойних прикладів, сам був здивований. Не змішуйте всі організації в одній посудині. Чим займається ПС Волині і як він координується з ПС з Києва - не знаю, не писатиму.
Відповісти
Мене наприклад обурило, я не член жодної партыї чи громадського формування. швидкий вже був начальником управляння 2 рази, і що в той час не було корупціїї, була ще й яка, чого коштує колишній заступник Швидкого по кадрах пан Остапович, якщо не знаєте то поцікавтесь в людей які працюють чи працювали в міліції, скільки при ньому коштувало прийняття на роботу, нове звання, чи підвищення у посаді, при чому в іноземній валюті... так що мене це теж обурює, хоч я не підтримую Данильчука, але Швидкого теж ставити на цю посаду не можна ми змінили одну банду на іншу...
Відповісти
новий міністр мвс або безнадійно тупий, або безнадійно нахабний.
Відповісти
Громада в розумінні Данильчука - це він, його прихвостні і два Автомайдана. А інші 200 000 мешканців міста Луцька він громадою не вважає.
Відповісти
Так і є як Ви пишите. З Вами згідний.
Відповісти
А проти швидкого, теперішнього режиму. Я за ПС який ще може навести порядок
Відповісти
Хай ПС наведе в себе порядок!!!
Відповісти
А проти швидкого, теперішнього режиму. Я за ПС який ще може навести порядок
Відповісти
МИРНА акція! - це іти з бруківкою і К.Молотова! що брати з собою?
Відповісти
Це стара рухівська "хвороба"- мітинг заради мітингу.
Дехто так все життя промітигував, пропікетував.
Зрозумійте хлопці, ви настроєні тільки на руйнацію. А хто буде будувати?
Чому Ярош, Данильчук, Гузь ніде толком за своє життя не працювали? Бо вони професійні "борці", "козаки", а всі інші "свинопаси-гречкосії"?
Я зможу зрозуміти людину, яка щось творила, але зіткнулая з несправедливістю і стала на шлях боротьби заради розбудови, творення.
А у вас боротьба заради боротьби з руйнівним результатом.... Сумно що ви наступаєте на ті самі граблі.
Відповісти
Згідно з вами на всі 100%!!!
Відповісти
Я можу підтримати мітинг, але після того як Правий сектор відновить бруківку і приміщення УМВС, а то поговорили про відновлення і швиденько забули!!!
В принципі, так само як і Порошенко про відновлення Майдану!!!
Відповісти
Нам не надо таких как швыдкой, сама милиция в шоке от назначения. Уж больно темное прошлое
Відповісти
Ви, певно, теж з Правого сектора - з огляду на більшість коментарів.
Відповісти
Если человек написал заявление и не ушел - он не держит слово. Зачем нам такое новое государство со старыми фамилиями? проблема не в одном януковиче , а в десятках тысяч чиновников по всей Украине. Что ж они все так держатся за свои кресла?
Відповісти
Предлагаю Вам взять справку "о несудимости" в УМВС , для кого то она бесплатаная и делается один день , кого то "разводят" на "благотворительный взнос" , за это ребята погибали?
Відповісти
Кому потрібен "каральний орган" на Волині?
Відповісти
заправки пікетуйте банки ви х....... займаетесь
Відповісти
скоро люди землю гристи будуть звашою владою ави все пікетуете
Відповісти
Останні новини
У Луцьку революціонери пікетуватимуть міліцію
02 квітень, 2014, 08:47