4000 кілометрів за спиною: луцький гурт завершив першу частину туру Україною

4000 кілометрів за спиною: луцький гурт завершив першу частину туру Україною
4000 кілометрів українських доріг та 13 обласних центрів, - саме стільки луцький гурт «Фіолет» подолав в межах першої частини туру на підтримку нового альбому «Вігвам».

Свіжа платівка з’явилася на світ на початку березня, дуже швидко розійшлася інтернетом та отримала тисячі схвальних відгуків від шанувальників гурту, колег-музикантів і журналістів, - кажуть в гурті.

Клубне турне, яке географічно охопило всі регіони країни – від Закарпаття до Харкова та Херсону, присвячувалося Воякам Небесної Сотні. В турових концертах «Фіолет» присвятив загиблим героям пісню «Дим і ти».

«У кількох містах шанувальники «ФІОЛЕТУ» підготували тематичні флешмоби для своїх кумирів. Попри «юний вік» «Вігваму», пісні з нової платівки гурту вільно співалися слухачами на всіх без винятку виступах команди. Не стали винятком і старіші композиції гурту, які клубні зали дружньо виконували разом із Колосом», - кажуть в гурті.

«Тур став цілим випробуванням для нас. 13 більш ніж двогодинних концертів за 13 днів – перевірка голосу, внутрішніх сил та командної злагодженості. Здається, наші пісні не просто слухали – їх чули і головне – відчували. «Вігвам» пройшов перевірку живим звуком та сприйняттям людей, про що я переживав найбільше» - поділився своїми враженнями від туру лідер та вокаліст «Фіолету» Сергій Мартинюк.

Друга частина туру охопить ще чотири міста: рідний для команди Луцьк, Київ та Мінськ з Брестом.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Фіолет
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
4000 кілометрів за спиною: луцький гурт завершив першу частину туру Україною
02 квітень, 2014, 09:47