Новим головним медиком Волині може стати депутат від «Батьківщини»

Новим головним медиком Волині може стати депутат від «Батьківщини»
Депутат Волинської обласної ради Сергій Іванюк (на фото) може очолити управління охорони здоров'я ОДА.

В обласній раді він працює в комісії з питань охорони здоров'я людини, - пише IA ZIK.

Окрім того, Іванюк - лікар акушер-гінеколог Володимир-Волинської центральної районної лікарні.

Чинний начальник управління Ігор Ващенюк, який на посаді начальника цього управління пережив не одного губернатора, виявився не таким "непотоплюваним", як начальник департаменту фінансів Ігор Нікітюк.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ТЕ, ХТО МОЖЕ ОЧОЛИТИ СТРУКТУРНІ ПІДРОЗДІЛИ ВОЛИНСЬКОЇ ОДА

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Довго там і засидівся пан Грицюк
Відповісти
А чому пішли Ващенюка? Які пояснення? Які заслуги в Іванюка?
Відповісти
Ніби все правильно, Іванюк непоганий хлопець, грамотний лікар, знає недоліки медицини і слабкість її із середини, але що це за нові ви...бони нової влади, яка кого хоче знімає та ставить. ПУСТОВІТ перед тим ,як знімати Ващенюка спитав лікарів та людей думку, чим таке рішення підтримано , чому і кого на ставити місце начальника цілої галузі і за які-такі звитяги, хто є дійсно проблемою в лікувальному процеці, яка ланка дійсно гнила. Що зможе зробити та протиставити новий начальник без підтримки простих медпрацівників та людей таким старожилам -керівникам,як Сидор,Ващилін,Самчук,Духневич та інші, не менш одіозні владарі медицини. Вони приросли корінням до своїх крісел, пережили не одну владу, обкрутять любого і залізуть в за...цю (і вже лізуть) новим, затикають роти своїм підлеглим і стіною стоять між начальниками та лікарями( згадайте - Януковичу на ВОЛИНІ сказали про зарплату медиків від 4.5тис)
Відповісти
Правильно. В БЮТ всі найрозумніші. Тільки вони підуть разом з політруком пустовітом зразу після виборів президента. На наступний же день.
Відповісти
Знаю Сергія Іванюка давно. Класний парєнь! Гарна людина, лікар і ГРОМАДЯНИН! Я за нього буду рада, якщо держава і люди довірять йому керувати медициною області. Впевнена, він справиться.
Відповісти
Навіть, якщо нові люди, такі як Сергій Іванюк, покерують медициною області і два місяці до виборів, то це теж непогано - це оздоровить галузь, віллє свіжу кров. Сергій молодий, досвідчений і амбітний. І, дякувати Вмщим силам, ще не в маразмі і не в корупційних схемах. Керівників взагалі треба щосезону міняти, як гардероб, щоб не застарівали і не засме......лись.
Відповісти
А розуму хватить?
Відповісти
Міняти треба Олійників і Турчинових, а то не тільки Крим віддадуть. А усе просер.ть. Убогі уроди. Владу люблять більше за людей!
Відповісти
Ну ви ж стояли на майдані! Чого?
Чому зараз обурюєтесь???
Відповісти
а сидора коли погонять
Відповісти
і Сидору, і Грицюку, і Духневич....і і і пора і честь знати
Відповісти
Вот утопія в нашій країні. Треба тільки з партією
вгадати, в яку вступати. Можна бути яким завгодно по
розумовим задаткам і характеру аби тільки з партією
дружити потрібною.
От друг ти чи подружка Гузя - от ти і в шоколаді на
Волині.
Краше на Волині не мати 10 друзів, а знати Гузя і мати
гроші, щоб йому заплатити. І ти шоколадний заяц,
хоч і ласкавий мерзавец.
Відповісти
яка там в них честь, одна ШКУРА. Самчук (СОМ)навіть слова такого не знає.
Відповісти
Призначення дійсно шокуюче!!! Це як мінус - так і плюс!!! Ващенюк??? Лише за антинародну медичну реформу яку він силою протягнув під диктовку губернатора - йому треба дати орден "Шкідник народу України". А той Іванюк - дійсно трохи зас...ранець. Але хто знає скільки разів він може міг стати головним лікарем якби продався в облраді. Яка ціна купити обласного депутата для Клімчука за останні три роки всі побачили. Хлопець з провінції? Але ж з села багато нормальних людей пішло!!! І хоч за "непослушаніє властям" його скоротили разом з відділом РДА - він закінчив Академію Державного управління в галузі охорони здоров"я. Якщо "свої" ж не підставлять - то він прогинатися не буде! Цей хлопець може врубати "межи очі" і захистити лікарів яким закривали рота! Іванюк!! Ти сучий син, але ж не підведи!!...і навіть тих, кого тут через тебе обливають брудом!!!
Відповісти
Влучно і ПрАвдиво сказано! Люблю почитати мудрі коментарі. Іванюк дійсно ріже правду-матір межи очі, за що неодноразово залишався поза психологічно комфортними умовами праці.І без посади. Нічого, не засрався. І не засцяв. І двічі депутатом облради обирався.
Відповісти
Останні новини
Новим головним медиком Волині може стати депутат від «Батьківщини»
02 квітень, 2014, 16:43