У Луцьку затримали викрадачів кабелю

У Луцьку затримали викрадачів кабелю
У Луцьку працівники Державної служби охорони на гарячому затримали двох осіб, які за допомогою сокири вирубали близько 40-ка метрів магістрального телефонного кабелю.

Про це повідомили у СГЗ УМВС України у Волинській області

На пульт централізованого спостереження Луцького відділу Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області надійшов сигнал тривожної сигналізації із магістральних телекомунікаційних ліній зв’язку однієї з компаній.

За вказаною адресою оперативно вирушив наряд групи затримання, який уже через декілька хвилин проводив обстеження об’єкта. Довго правоохоронцям шукати не довелося. При огляді підвального приміщення будинку, що знаходиться в м. Луцьку, міліціонери спочатку почули, а потім і побачили горе-шукачів легкої наживи.

Затриманими виявилися 33-річні мешканці Луцька, котрі, до слова, проживають на тій же вулиці, буквально у сусідньому будинку.

Практично за лічені хвилини чоловіки за допомогою звичайнісінької сокири залишили без телефонного зв’язку цілий квартал обласного центру, зокрема й свої квартири. Всього без телефонного зв’язку залишилося майже 5000 абонентів. За попередніми даними, крадії пошкодили біля 40-ка метрів магістрального кабелю, вага якого – більше 200 кілограмів.

Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 185 (Крадіжка) КК України, яка передбачає покарання у вигляді штрафу або позбавлення волі терміном до трьох років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.