«Правий сектор» Закарпаття здав «зброю». ФОТО

«Правий сектор» Закарпаття здав «зброю». ФОТО
В Ужгороді «Правий сектор» заявив, що готовий здати зброю міліції.

На бійців зі зброєю біля УМВС у Закарпатській області вже чекали журналісти та правоохоронці 3 квітня, - пише ІА ZIK.

«За хвилину до головного входу під’їхав джип з чеськими номерами, звідки вискочили четверо бійців, які витягли з багажника металевий ящик і швидко понесли до УМВС. Відкрили його і витрусили вміст на бруківку. Близько трьох десятків атоматів, пістолетів, щоправда... іграшкових приніс «Правий сектор» під будівлю УМВС», - йдеться у повідомленні.
Розклавши «зброю» у ряди, бійці швидко сіли у машину та поїхали.

Володимир Гласнер, речник «Правого сектору» Закарпаття прокоментував подію так: «Ми будемо чекати на експертизу від міліції, яка прийняла нашу зброю. Ми здали всю незареєстровану зброю, все, що маємо нелегальне. Можете вважати, що це був флешмоб».

Нагадаємо, як заявив на прес-конференції керівник ПС на Закарпатті Олександр Сачко, вся зброя у «Правого сектора» легальна.

«Зброя, з якою ми виходили на патрулі, з якою ми стояли на блокпостах, ми її ніколи не приховували», – каже Олександр Сачко.

«Більше того, на рівні УМВС було домовлено, що всю нашу зброю ми беремо з собою, бо ми маємо захищатися», – додав він.

Лідер «Правого сектора» говорить, що уся зброя є офіційно зареєстрованою. «Якщо буде даний наказ з Києва, або якщо прийму рішення про здачу усієї зброї, яка є в наявності, ми повідомимо. Ми нічого не приховуємо», - заявив він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ще всіляких тролів попрошу поїхати на Закарпаття, і попробувати там шось "спиз...и" стосовно дій ПС чи вирішити просто накалити обстановку. Я побачу які ви будете)))) Нажаль на Волині до цього ставляться ну дуже толерантно, і дозволяють принижувати дії і роботу ПС тут. А представникам ПС нв Волині рекомендую поучитись у закарпатців.......мало того що мають порядок, так ще і вміють робити правильний тролінг влади і мєнтів, і цим додатково отримують підтримку від населення, поскільки там їх не бояться, а поважають!!!
Відповісти
а підскажіть будь ласка чьому це все неможна було робити мирно? того люди гноблять той сектор бо там зібралась банда ...
Відповісти
Ага! Это из прекрасного города, где главный памятник - Петевка учит Балогу грамоте?:)) Ну так это ж известный центр демократии, столько выдающихся борцов за справедливость во времена Яныка! Подскажите, а сколько машин у Вас сожгли за 2013 год? А сейчас жгете по демократическим принципам?
Відповісти
а деж свобода слова ВП чього удаляєте коментарі які вам неподобаються? Отака в нас преса що злякались ПС?
Відповісти
В нас преса давно продана...Волинь пост, Волинські оголошення...одну бубуйню пишуть, зомбують людей, освітлюють події в такому руслі як вигідно нашій "владі"...отак от
Відповісти
Чекаю всіх правих сектантів в себе на прийомі
Відповісти
Останні новини
«Правий сектор» Закарпаття здав «зброю». ФОТО
04 квітень, 2014, 10:36