Данильчук кличе нових прокурора і начальника міліції на віче

Данильчук кличе нових прокурора і начальника міліції на віче
Лідер «Правого сектора» Волині Павло Данильчук запросив новопризначених прокурора області Анатолія Коцура і начальника міліції Волині Петра Шпигу на недільне віче «Нові люди – нова влада!».

Про це він повідомив на своїй Facebook-сторінці.

«У неділю лучан та волинян запрошуємо на вже традиційне віче. Спробуємо трішки змінити формат проведення, щоб більше було діалогу наших представників з громадою. Також у зв’язку з останніми змінами в керівництві обласної прокуратури та МВС, запрошуємо новоспечених очільників цих силових відомств на віче для представлення своїх позицій та першочергових дій», - написав Данильчук.



Нагадаємо, віче «Нові люди - нова країна» відбудеться на Театральному майдані у неділю, 6 лютого. Розпочнеться о 13:00.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якщо не побрезгуют
Відповісти
чи можливо пролюструвати медицину особливо хірургів
анестезіологів онкодиспансеру .
Відповісти
Весь ОНКОдиспансер потрібно пролюструвати...
Відповісти
Тільки жлоби , мають діло до лікарів і медсестер. Шкода лікарю за операцію курку чи кілька соток гривень, а медсестрі червонець за укол доплатити - вали в Росію купляй страховку, або до бабки-знахарки, хай тобі яйця викачає - може скоріше порозумнішаєш. В державі ти копійки податку не заплатив на медицину , хляєш,обжираєшся,куриш - а на здоровя жмеш. Якщо люструвати то головних лікарів та чиновників, які на халяву рвутьсяя в лікарні де - викручують руки головним і їм все на халяву та їх родичам (спитай ПИРОЖИКА ,як Сидора зашугав)
Відповісти
за операцію курку чи кілька соток гривень - Ви маєте розум? За що їм додатково платити? Їхні паціенти в основному живуть на тих самих 1500,00 - 2000,00 грн. Де їм брати гроші щоб доплачувати (ті хто мають можливість надавати лікарям грошову допомогу лікуються за кордоном). А з власної практики скажу, що чим вища кваліфікація лікаря, тим більше розуміння що він має спасати хворих, а не вимагати останні копійки. Одна з причин зменшення населення України - це відсутність можливості вчасно взнати діагноз, так як справжніх лікарів не випускають десь з 1992 року, інша причина - медики безкоштовно не хочуть навіть медогляд закрити. ВІДСУТНЯ В НАШИХ ЛІКАРІВ БУДЬ-ЯКА ЛЮДЯНІСТЬ І СПІВЧУТТЯ.
Відповісти
а скальпель данильчук із бандою хай беруть, і тебе дурня анестезіологом за 2000гр на цілий місяць. щоб жер сухарі і читав газету на толчку, та на курси встигав зганяти хоча б до львова.
Відповісти
невеселий колего: 2000 на руки -це коли ти хірург вищої категорії із нічними та стажем у 20 років, але Януковичу казали що 4.5 тис середня зарплата,. То хто мені додасть ще 2.5 тис.,тому 500 гр - відкату( лучанин чи 54 - ФАС!!!!)
Відповісти
А если не прийдут, то опять битами по головам?
Відповісти
Пролюструйте но Духневич Л.П. і Пустовіта Г.О. Може припинять "підношення" і чорну парткасу.
Відповісти
дивись павлік бо як вони тебе покличуть на своє віче то ти хер до них підеш.
Відповісти
Прокурори не прийдуть це не менти
Відповісти
студенти сну чекають люстрации
Відповісти
Мені все більше наш Павлик нагадує Пашку Морозова. Молодець павлику чекай люстрації заповни таких як ти ревулюціонерів списує історія а револ. ситуацією користуються покидьки надалі...
Відповісти
Останні новини
Данильчук кличе нових прокурора і начальника міліції на віче
04 квітень, 2014, 17:30