У Луцьку шукають молодого джазмена

У Луцьку шукають молодого джазмена
Луцький джазовий клуб та громадська організація "Єднання" шукають молодого музиканта, що грає джаз.

"Якщо тобі від 18 до 25 років (включно) і ти маєш бажання взяти участь у міжнародному молодіжному проекті "Street Music Day", що проходитиме 26 травня – 2 червня 2014 року в м. Руставі, Грузія. То пиши нам на електронні адреси: [email protected] та [email protected]", - повідомили в клубі.

"В темі листа потрібно написати на конкурс “Шукаємо молодих талантів!” В самому листі потрібно написати у довільній формі коротко про себе та свою музичну освіту, досвід виступів, та іншу інформація, яку вважаєш важливою та що б говорила про тебе. Кінцевий термін – 8 квітня", - кажуть в клубі.

Довідка


"Street Music Day" - це фестиваль вуличної музики, для молоді віком 18-25 років, на якому будуть представлені молоді музиканти з України, Польщі, Литви, Вірменії, Грузії та Італії.

З кожної країни в Руставі завітають 5 молодих музикантів, які протягом тижня будуть спілкуватися та грати зі своїми колегами з інших країн, аби в день фестивалю вийти на вулиці Тбілісі і репрезентувати своє мистецтво.

Вік учасників має складати від 18 до 25 років включно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: джаз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Никогда мы не будем братьями… Ни по родине, ни по матери ... Духа нет у вас быть свободными ... – Нам не стать с вами даже сводными... Вы себя окрестили «старшими»... - Нам бы младшими, да не вашими ... Вас так много, ...А, жаль, безликие… Вы огромные,… мы –великие!… А вы жмете… а вы всё маетесь,… Своей завистью вы подавитесь.. . Воля - слово вам незнакомое, ... Вы все с детства в цепи закованы... У вас дома «молчанье – золото»,… а у нас жгут коктейли Молотова.. . Да, у нас в сердце кровь горячая,... Что ж вы нам за «родня» незрячая?… А у нас всех - глаза бесстрашные,… Без оружия мы опасные ... Повзрослели и стали смелыми, ...Все у снайперов под прицелами.. . Нас каты на колени ставили ... – Мы восстали и всё исправили ... И зря прячутся крысы, молятся ... – Они кровью своей умоются ... Вам шлют новые указания ... –А у нас тут огни восстания ... У вас Царь,… У нас - Демократия ... Никогда мы не будем братьями !!!… "
Відповісти
Грузія це клас!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку шукають молодого джазмена
05 квітень, 2014, 07:00