Подробиці вбивства українського військового в Криму. ВІДЕО

Подробиці вбивства українського військового в Криму. ВІДЕО
Колеги вбитого майора Станіслава Карачевського розповідають, що між українськими офіцерами та російськими солдатами виник конфлікт.

В українського військового, якого впритул розстріляв молодший сержант російської армії, залишилася молода дружина та діти, ‒ повідомляє ТСН.

«Майор допоміг розвантажити речі капітану Ярмоленку. Вони поверталися ще з одним товаришем додому, йшли повз КПП своєї частини. Там несуть службу військовослужбовці Росії. Вони з ними перемовилися. В результаті цих перемовин росіяни викликали ще своїх», ‒ каже військовий.

«Сюди прийшли люди з автоматами, ми їх вмовляли піти, щоб не спровокувати. Далі з’явилася ще одна група, а потім почалася стрілянина», ‒ розповів старший льотчик Сакської морської авіаційної бригади Михайло Горбатюк.

Іншого українського офіцера Артема Ярмоленка, який забарикадувався в кімнаті, затримали. За версією кримської міліції, російські вояки відбивались від хуліганського нападу з боку українських офіцерів. Кажуть, що ті жбурляли каміння та били шибки, а коли з’явилися правоохоронці, заховалися в гуртожитку.

У ЗСУ заявили про затримання росіянами сержанта, який розстріляв українського майора.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Майору було 32 роки.
Відповісти
Скількі ще Україна повинна принести жертв, щоб новопроголошене верховення України почало задумуватись про захист українського народу?
Відповісти
Останні новини
Подробиці вбивства українського військового в Криму. ВІДЕО
08 квітень, 2014, 09:26