Майже 80% мешканців Донецька не підтримують дії сепаратистів

Майже 80% мешканців Донецька не підтримують дії сепаратистів
Захоплення адміністративних будівель і встановлення на них російських прапорів у Донецьку не підтримують понад три чверті його жителів.

Про це свідчать результати опитування Інституту соціальних досліджень і політичного аналізу у Донецьку, проведеного 26-28 березня, - пише Zaxid.net.

«За ініціативою Коаліції громадських організацій Донецька вчені інституту провели соціологічне опитування. Воно показало, що захоплення адміністративних будівель під час проросійських мітингів позитивно оцінюють лише 16% опитаних. 77% донеччан такі методи вважають неправильними і такими, що не мають позитивних цілей. Крім того, 70% респондентів не підтримують і встановлення російських прапорів на адміністративних будівлях у місті», - заявив у середу 9 квітня директор Інституту соціальних досліджень і політичного аналізу у Донецьку Володимир Кіпень.

Соціологи наголошують, що у ситуації, яка склалася в Донецьку, його жителям ні на кого покластися: рівень довіри до силових структур катастрофічно низький. Лідерами недовіри у городян є суди і прокуратура: їм довіряє не більш як 10% респондентів. Міліції довіряє 15%, СБУ – лише 13%.

Нагадаємо, майже 65% жителів Донецька негативно ставляться до колишнього президента Януковича і не хочуть його повернення в країну в якості легітимного глави держави.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Майже 80% мешканців Донецька не підтримують дії сепаратистів
09 квітень, 2014, 15:42