Російська шпигунка «товаришує» із сепаратистами та регіоналами, - ЗМІ

Російська шпигунка «товаришує» із сепаратистами та регіоналами, - ЗМІ
Одну з активісток ідентифікували за фотографією під час штурму адміністрації – 22-річну Марію Коледу, активістку організації «Молода Росія».

Судячи зі світлин москвички на її сторінці в соціальній мережі, вона неодноразово брала участь в організації масових акцій, зокрема – радикальних, - йдеться у сюжеті ТСН.

Дівчина не соромиться демонструвати на фотографіях зброю та своїх побратимів у камуфляжній формі з автоматами Калашникова.

У друзях дівчина має майже дві з половиною тисячі осіб, серед яких - головa миколаївського осередку партії «Pyccкий блок» Євгeнія Бoндapeнкo, екс-депутат міської ради, один із головних організаторів проросійських мітингів Aнтoн Пoлoвeнкo і, навіть, чинний депутат міськради від Партії регіонів Tетяна Чиcтякoва.

У росіянки вилучено травматичний пістолет, переобладнаний під стрільбу бойовими патронами, та методичні рекомендації для підготовки диверсійних груп.

За даними правоохоронців, Коледа брала безпосередню участь у сутичках під миколаївською ОДА, під час яких вона застосовувала вогнепальну зброю і поранила трьох осіб, після цих подій вона повернулася у Херсонську область, де її і затримали співробітники міліції.

Також правоохоронці запевняють, що Коледа отримала вказівку з'ясувати стан озброєння співробітників держприкордон служби на кордоні Криму з материковою частиною України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарна...
Відповісти
курим?
Відповісти
Сміхота! А то росіяни не знають і не знали, а особливо їх розвідка, чим "дихають" і що мають прикордонники України, коли вони за стільки років там спільно стільки випили... А тут дівчину типу "заслали". Да кому ви таку інфу впарюєте?:)
Відповісти
Останні новини
Російська шпигунка «товаришує» із сепаратистами та регіоналами, - ЗМІ
09 квітень, 2014, 21:40