Голову Волиньради нагородили медаллю

Голову Волиньради нагородили медаллю
Голову Волинської обласної ради Валентина Вітра нагородили пам’ятною ювілейною медаллю з нагоди 105-ї річниці від Дня народження Степана Бандери.

Нагороду особисто вручив голова Братства воїнів ОУН-УПА імені Клима Савура Василь Кушнір, - повідомили у прес-службі ради.

«Щиро дякую Братству за високу оцінку моєї роботи. Обіцяю, що ніколи не зраджу своїй позиції, робитиму все можливе для підтримки патріотичних проектів та поширення правдивої інформації про історію нашого краю. УПА назавжди залишиться для нас прикладом відданості рідній землі, звитяги і жертовності заради народу. Без боротьби воїнів УПА не було б незалежної України. Ми маємо зробити все для того, щоб це пам’ятали і наші нащадки», - сказав Вітер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЗА ЧТО???? За то что стоял в молча стороне когда всех отправляли в отставку??? Или за то что когда всех отправили в отставку, ему вручили пост и в руки дали громкоговоритель, а он смотря перепуганными круглыми глазами на Гузя, спрашивал:"Що менi казати?"??? Не понимаю за какие заслуги!?
Відповісти
ВОНО МАБУТЬ ДІЙСНО ТАКЄ ТУПЕ - ПРИЙМАТИ ТАКУ НАГОРОДУ У ТАКИЙ ЧАС.... НАСТУПНИМ БУДЕ ОРДЕН СВЯТОГО ЕБУКЕНТІЯ, А ПОТИМ ОРДЕН ПІДВЯЗКИ ВІД ПАНЧОХ ПОКІЙНОЇ БАБИ ПАРАСКИ,,, А ПОТІМ ПІНОК ПІД Ж,,,,,ПУ ВІД РАСЙСЬКОГО СПЕЦНАЗА НА ЛУЦЬКОМУ ЛІТОВИЩИ,,,,
Відповісти
Останні новини
Голову Волиньради нагородили медаллю
11 квітень, 2014, 12:07