Волинські дороги та ліси «тонуть» у смітті

Волинські дороги та ліси «тонуть» у смітті
Мешканці Волині навмисно засмічують автомобільні дороги області та ліси.

Про це йшлося 2 квітня під час обласної селекторної наради.

За словами начальника служби автомобільних доріг Волинської області Анатолія Посполітака, протягом минулого року у придорожніх смугах області було зібрано 23,6 тонни сміття.

Посполітак розповів про виявлені факти засмічування. За його словами, люди вивозять сміття із викидають його просто біля доріг. Також зафіксовані випадки, коли викидають сміття із вікон автомобілів під час їзди.

«Це не тільки засмічує територію, а й створює аварійні ситуації», - заявив начальник служби автомобільних доріг.

Не краща ситуація склалася і в лісах. За словами головного лісничого Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Сергія Шеремети, з початку цього року лісівники ліквідували понад 100 стихійних сміттєзвалищ. За цей період на порушників наклали штрафів на суму 160 тисяч гривень.

Така ситуація занепокоїла голову Волинської обласної ради Володимира Войтовича. Він вважає, що краще ретельніше підходити до попередження засмічення, аніж потім вивозити тонни сміття.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: сміття
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"засралися" ми з вами, шановні мешканці Луцька і взагалі громадяни України!... пора схаменутися і не робити з рідного міста та й взагалі з цілої країни суцільний смітник!...
Відповісти
Оце пропозиція Войтовича! Все і нічого. Абстракція. Класична чиновницька фраза "ретельніше підходити...". Як до жінки в ліжку. Молодець, Войтович, так тримати!
Відповісти
Останні новини
Волинські дороги та ліси «тонуть» у смітті
02 квітень, 2012, 16:44