Порошенко відхрестився від «сірого кардинала» Клімчука. ВІДЕО

Порошенко відхрестився від «сірого кардинала» Клімчука. ВІДЕО
Кандидат на пост Президента України Петро Порошенко заявив, що екс-губернатор Волині Борис Клімчук ніяк не причетний до його передвиборчої кампанії.

Про це він заявив на прес-конференції у Луцьку в неділю, 13 квітня.

Нагадаємо, нещодавно у ЗМІ з’явилася інформація, що Борис Клімчук буде фактичним керівником штабу Порошенка у області.

Натомість сам Порошенко заявив, що ніяких «сірих кардиналів» не має, а процесом на Волині керує Володимир Гунчик.

«Ось Володимир Гунчик сидить. Він зі мною 20 років працює. Кого мені ще потрібно? Це прийнято рішення, щоб не шукати людей, які були у всіх політичних силах», - пояснив Порошенко.

За словам кандидата, він знає Володимира Гунчика давно та йому довіряє: «Є Гунчик. Я йому довіряю. Це людина чесна, це людина виробнича, це людина, яка створювала робочі місця, це людина, яка знаходилася постійно під тиском силовиків. Він знає, яка велика ціна заплачена була за те, щоб зараз мати можливість будувати нову державу. Він має велику відповідальність. І ніяких інших сірих кардиналів немає».

Порошенко пояснив, що при ньому взагалі не може бути подібних людей. «Ну подивіться на мене, ну хто при мені може бути сірим кардиналом?», - здивувався він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 28
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Порошенко - наш президент! Хіба з ним може зрівнятись брехлива курка Тимошенко? Ніколи! Вона йому в підметки не годиться! Слава Порошенку!!! Слава Україні!!! Слава Героям!!!
Відповісти
Петро олексійович,ведіть себе скромніше.
Відповісти
Балашов, Гриненко, Абрамович мій президент , а Порошок фігня старосистемна

нам потрібні зміни !
Відповісти
Вам потрібні зразу три президенти?Ви вдало вибрали нік,тільки потрібно було два нулі.А може це якийсь супер 000?
Відповісти
Так він з Юлею планує працювати))
Відповісти
Не стоит так глубоко печалиться о достоинствах Юльки. Да там негде печать ставить под ее воровскими нефтегазовыми делишками с Пашей Лазаренко
Відповісти
Порошенко це єдиний кандидат, який розуміє людей і ситуацію в країні. Він і тільки він виведе країну з безладу і економічної кризи
Відповісти
а в Камінь-Каширську штаб очолив І. Вовк, екс-заступник Башкаленка ао ригах у облраді, голова адміністрації якого гнали з роботи як вшивого пса..А Гунчик працює в команді Тарієла Васадзе не забув ніхто хто це і звідки ці овочі на Волині?
Відповісти
знов як при ющу в дамках...і ніхріна не роблячи ніде ..нічим не ризикуючи..просто клімчук-служу президенту
Відповісти
Гунчик, в команді Таріела Васадзе? :)
Та у вас, шановний, температура. Бо Порошенко з Васадзе завжди були конкуруючими фірмами.
Відповісти
Порошенко не формат для лядацюг і крикунів, але це факт що він має найбільші можливості!
Відповісти
безлика иасса як і юля загальні фрази.переливи з пустого в порожнє..вже рвуться працювати з гунчиками..може хватить того радянського брєда..ніхто щось не говорить про конкретні люстраційні програми ..це вже пройшло і в прибалтиці і в грузії..все вийшло..а внас -гунчикі далі .потрохі їм спішити нема куди -20 років червоні директора..і з росіянами будуть нащупувати подходи-мир взамін на яку небудь ющенківську модель..(аби все стояло на місці між світами.а говоріть що хочете.)от і знов вибір -юля та петя..знов полішуки всіх мастей хором і стабільно сунуть до кращої жизні яку створять їм якась партія "справедливість" (членів та ідеологію якої ніхто не знає!) і нерадикал або "вона-працює".європа то коли думають хоч трохи головою.живуть по розуму,який не є але свій,цікавляться не лозунгами а змістом..а те що ви тут хочете то радянський союз хоч і трохи верх ногами..
Відповісти
О Гунчик тут як тут. і то не стидно пертися в Луцьк Порошенку?! розвалив луцьке депо, люди бідують, а воно в президенти лізе... бачила ми таких в одному місці
Відповісти
Гунчик то таке, ви не бачили що в районах робиться. колишні ригі очолюють районні виборчі штаби - Жанка - в Горохові, Вовки в Камені. Ганьба!!! Юля вперед!Лучани з тобою!!!
Відповісти
який зоопарк :-) на чолі з тварюкою Порохом.
Відповісти
Порошенко був співзасновником Партії регіонів у 2000 році,разом із Рибаком та Азаровим. Ви перед тим,як за когось будете голосувати,почитайте його політичну біографію
Відповісти
Як така людина, як НАЗАР РОМАНЮК, який є/був членом "УКРАЇНСЬКОГО ВИБОРУ" та стояв у Маріїнському парку, може вести колону прапороносців Порошенка???
Куди дивиться Правий сектор?
Відповісти
порох одна команда з бойком бондаром
Відповісти
У нас штаб очолює регіонал Вовк і про що ми говоримо??? Створив ПР, в уряді Азарова грабив народ і не стидно сунутись в президенти???Ще хватає наглості Юльку просити знятись з перегонів.Порошенко це регіони знов.Юля ми з тобою!!!
Відповісти
Тимошенко в премєрах вже себе показала досить! А коли створювалась ПР то зверніть увагу що ніхто тоді не думав що вона буде мати таке майбутнє!
Відповісти
Він найосвідченіший з усіх нам даних на сьогодні! Хоча в першому турі я буду голосувати за більш приземлених!(Богомолець або Ярош)
Відповісти
Пам'ятаю одну щедевральну статтю від Гунчика:
http://www.volynpost.com/blogs/919-scho-pryviz-yanukovych-iz-moskvy
Ну дууже чесна і відповідальна людина...
Відповісти
НАШ президент!!!
Відповісти
Знаємо ЧЕСНІСТЬ Гунчика запитайте в нас ми розкажено.Повна фігня.
Відповісти
Невже пролита кров на Майдані нічого не змінить в державі? Потрібно міняти обличчя і приводити команду професіоналів.Такі люди є. Але їм розрекламовані кандидати, які закупили всі канали телебачення, не дають висунутися. А ми, як завжди, ведемося на БЕУШНИХ кандидатів. В СВІТІ таких уже не вибирають, які не чесною працею заробили статки. Доки будемо наступати на одні і ті ж граблі?
Відповісти
невже нічого не зміниться,аж страх бере
Відповісти
А тамара ковальчук хіба не очолює виборчий штаб у Володимир-Волинському районі? Заклята регіоналка і П.О.Порошенко, що спільного між ними? Інакше, як злити кандидата у районі, пояснити не можна.
Відповісти
Найбільший брехун на Волині це Гунчик. Не розраховується з людьми, люди мусять через суд відвойовувати свої гроші,так,що я думаю,що люди не дозволять йти цьому клоуну в ногу з Порошенком.
Відповісти
Останні новини
Порошенко відхрестився від «сірого кардинала» Клімчука. ВІДЕО
13 квітень, 2014, 13:57