Росія депортує татар з Криму

Росія депортує татар з Криму
Федеральна Міграційна Служба Росії ініціювала прийняття законопроекту про міграційну політику Криму, згідно із яким передбачається переселення кримських татар з "незаконно зайнятих територій" у російську глибинку.

Необхідність переселення корінного населення Криму пов'язана із виступами лідерів кримських татар і оголошенням щодо створення Халіфату, - пише Преса України.

У зв'язку із цим, Міграційна служба підготувала документ про депортацію кримських татар у Ростовську, Костромську та Нижегородську області РФ.

Документ був оприлюднений у виданні "Парламентська газета". Однак, через деякий час, інформація з сайту парламентського видання була прихована. Пропонуємо читачам Преса України скріншот сторінки сайту з опублікованим документом.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і як тепер татари будуть ставитись до української влади,яка кинула їх.Єдиний вихід-боротьба за повністю незалежний Крим.Але то буде бородьба довга та виснажлива.Шкода корінних мешканців Криму.
Відповісти
суки!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Шкода татар, вони чомусь завжди страждають.
Відповісти
Ой, як можна вірити в такий брєд, літом їдьте в Крим, будете здивовані - татари там залишаться.
Таку картинку любий школяр намалювати в інтернеті може. Такі дешеві приколи !)))))))
Відповісти
Шановний Волинь пост!!!! Вашій професійності немає меж!!!! Де ви берете цю аюсурдну інформацію!!!???Якщо вже ви пишете , схиляючись на якесь джерело, то будьте ласкаві заходити на це джерело і перевіряти його.Не лінуйтесь.І не сійте паніку між людьми. Я зайшла на сайт "Парламенская газета " і ось що там пише "Доводим до вашего сведения, что 13 апреля в 14:50 минут сайт www.pnp.ru был подвергнут хакерской атаке. В результате установки шпионского программного обеспечения был похищен пароль доступа к панели администратора ресурса, затем злоумышленниками на нем была размещена не соответствующая действительности информация от имени ФМС РФ."Ця "новина" була опублікована 13 числа,як раз під час атаки хакерів.
З кожним днем поважаю вас як ЗМІ все менше і менше. Здавалось долі вже немає куди,але ви все продовжеєте дивувати. Жовта преса нервово курить в стороні.
Ваша Леська.
Відповісти
Останні новини
Росія депортує татар з Криму
14 квітень, 2014, 12:36
Штурм міліції в Горлівці
14 квітень, 2014, 12:15