Лучанам пропонують провести ніч у бібліотеці

Лучанам пропонують провести ніч у бібліотеці
У Луцьку відбудеться мистецька імпреза «Книгою призначена зустріч», яка відбудеться в ночі.Цей експеримент є частиною акції «Всеукраїнська бібліотечна ніч».

Захід пройде 23 квітня у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва, - пише Слово Волині.

Під час літературного вечора гості зможуть не лише насолодитися читанням книг, а й вивчити декілька танцювальних па, поспілкуватися із юними поетесами, послухати гарну бардівську пісню.

А також: «Ви коли-небудь брали участь у божевільному чаюванні? Ні? Ну то маєте таку нагоду. Не у буквальному сенсі, хоча чаєм та дечим до чаю ми вас-таки забезпечимо, бо все у нас має відбутись по-домашньому, тобто затишно, душевно та комфортно для всіх і без «хліба насущного» на такий класній забаві та ще й у сучасній бібліотеці воно якось не авжеж», - - пише організатор, головний бібліотекар відділу читальних залів Лілія Бондарук.

За її словами, божевільним чаюванням, як фрагментом театралізованого шоу мистецької студії під керівництвом ефектної пані Наталії Журавльової за мотивами казки «Аліса в країні чудес» Льюїса Керролла, вас почастують вельми обдаровані та багатогранні у своїх талантах та вміннях юні артисти.

«Яскраві костюми, колоритний вокал, розкішна пластика, динамічна хореографія, а, головне, своєрідна версія прочитання відомого твору додасть нашій вечірці драйву та… дитячої безпосередності», - додає Лілія Бондарук.

«Книгою призначена зустріч» триватиме з 16.00 до 20.00.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дуже хотів прийти....але вночі 20.00-12.00
Відповісти