Кількість членів «козирної» комісії Волиньради пропонують зменшити

Кількість членів «козирної» комісії Волиньради пропонують зменшити
Депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь пропонує зменшити кількість членів комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики.

Про це Гузь повідомив 2 квітня у Facebook.

Ще раніше депутат повідомляв, що протягом 10 днів ця комісія просто не може зібратися.

«Комісія з питань бюджету, фінансів та цінової політики Волиньради, до котрої я належу, має дуже серйозні повноваження і опікується однією найважливіших ділянок життя області – бюджетом», - написав Гузь 28 березня.

«Так от ця комісія за останні десять днів просто не може зібратись, а збирали її вже чотири рази, елементарно не вистачає кворуму. І ось сьогодні на 11:00 все-таки її засідання призначили і … прийшло чотири депутати з дванадцяти. Очевидно комісія не правочинна, але почали лунати заклики членів ПР, з огляду на якісь письмові погодження відсутніх членів комісії, все-таки приймати рішення», - повідомив депутат 28 березня.

«Я відмовився і попередив колег, що в такому випадку буду змушений звернутись до обласної прокуратури з вимогою визнати таке рішення комісії протизаконним. Без огляду на важливість піднятих питань. Відповідно подякувавши усім залишив це засідання», - пояснив Ігор Гузь.

«Є декілька депутатів які систематично не відвідують засідання комісії, але водночас не хочуть перейти в іншу, де не такий напружений графік. Отак хочуть проводити комісії, так само коли в залі 29 депутатів їхні піаністи бігають по залу і в результаті на табло висвічує то 47 то 54 голосів «за», - каже Гузь.

«На наступній сесії ради буду пропонувати зменшити кількість членів комісії до дев'яти», - заявив Гузь у понеділок 2 квітня . Депутат запитав у користувачів мережі Facebook , кому з членів комісії, на їх думку, потрібно запропонувати написати заяву на вступ до іншої комісії!?

Гузь навів інформацію про відвідування депутатами засідання бюджетної комісії.



«Деякі депутати, скажімо навпроти яких стоїть «+» за 28 березня, насправді присутні не були, а лише надали письмове прохання врахувати їхній голос. Зокрема: Башкаленко, Свирида, Тимейчук, Томашевська. Така практика є однозначно протизаконною!», - прокоментував Гузь наведену інформацію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Гузь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кількість членів «козирної» комісії Волиньради пропонують зменшити
03 квітень, 2012, 14:54