Луцькі проблеми: мертві тварини на узбіччях

Луцькі проблеми: мертві тварини на узбіччях
Збиті тварини на узбіччях вулиць Луцька не є масовим явищем, їх оперативно прибирають, щоб не шкодили здоров’ю мешканців міста, - запевняють у КП «Луцькспецкомунтранс».

Про це розповів головний інженер комунального підприємства Микола Іващук у п’ятницю, 18 квітня.

За його словами, місто прибирають напередодні Пасхи «практично цілодобово», хоча й не вистачає грошей на нові запчастини та пальне.

«День і ніч перед Пасхою працюєм, прибираєм місто… Ви ж самі бачите, що ми якісно прибираєм», - запевнив Іващук.

Нестачу пального головний інженер «Луцькспецкомунтранс» пояснює тим, що останнім часом значно збільшилися ціни на нього, тому коштів, які передбачали раніше, виявилося недостатньо.

За словами Миколи Іващука, коли на узбіччях виявляють мертвих тварин, працівники «Луцькспецкомунтрансу» «оперативно виїжджають на місце та забирають» їх.

Нагадаємо, громадські активісти нещодавно провели «рейд» вулицями Луцьк, щоб побачити, наскільки якісно прибирають місто. На проспекті Перемоги вони побачили брудні узбіччя та рештки мертвої кішки, які, за словами активіста Артема Орлова, «лежать там уже місяць».



Активісти заперечують слова головного інженера «Луцькспецкомунтрансу» та стверджують, що такі випадки на вулицях міста непоодинокі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як таке можна допускати? стрыляти тих комунальщикыв треба!
Відповісти
а ви самі станьте і приберіть, не так багато платять їм щоб вони все робили. І якщо б кожен за собою прибирав - було б чистіше. А їм менше роботи і був би час на мертвих тварин. А ви подивіться на парк в 6 ранку після свята, що доводиться прибирати. Всі люблять тільки судити.
Відповісти
Ця бромлема поширена не лише у самому місті,а за його межами.візьмемо до прикладу, Ковельську трасу на якій, щодня можна побачити збитих тварин, яких тижнями можуть не прибирати!!і ця проблема не заключається в одних комунальниках. Можливо водіям треба бути уважнішими, аби уникнути таких проблем у подальшому....
Відповісти
Ага, ввести штраф за збиту тварину!
Відповісти