Після «судової війни» луцький перевізник «виграв» два маршрути

Після «судової війни» луцький перевізник «виграв» два маршрути
Переможцем у конкурсі на перевезення луцькими маршрутами №31 і №47 стало підприємство «Волиньавтомотосервіс».

Таке рішення прийняли члени виконкому Луцькради під час засідання у середу, 23 квітня.

Начальник управління транспорту і зв’язку Луцької міськради Анатолій Миронюк розповів передісторію проведення цього конкурсу.

Зі слів посадовця, у червні 2011 року оголосили конкурс на перевезення маршрутом №31, який виграло КП «Луцьке підприємство електротранспорту». Підприємство обслуговувало його протягом року і в липні 2012-ого договір із ним розірвали, оскільки в ЛПЕ не дотрималося вимог щодо обладнання маршруток GPS-навігаторами.

Вже 17 грудня 2012 року оголосили черговий конкурс на обслуговування маршруту №31. Однак, через те, що увесь цей час за перевезення «змагалися» у судах КП «Луцьке підприємство електротранспорту» та ТзОВ «ВТП Санрайз ЛТД», його так і не провели.

Щодо маршруту №47, то його обслуговуванням займалося підприємство «Волиньавтомотосервіс». Тимчасовий договір із фірмою уклали у грудні 2012 року після розірвання угоди з «Луцьким підприємством електротранспорту».

Поки тривала судова тяганина за маршрут №31, його також на умовах тимчасового договору обслуговував «Волиньавтомотосервіс».

Однак, минулого року в «Санрайзі» відмовилися від позивних вимог щодо маршрутів, серед яких і №31.

Тож, у мерії вирішили таки визначити переможця конкурсу, яким і став «Волиньавтомотосервіс». За результатами конкурсу із перевізником мають укласти постійний договір.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
оТ ТАК ПОМАГАЮТЬ ЛПЕ. Цим рішенням у ЛПЕ забрали майже 800 тис.грн. чистого доходу в рік, хоча юридично всі права на цей маршрут були за ЛПЕ.Це явна змова керівництва ЛПЕ, міської ради та приватного перевізника. Ганьба!
Відповісти
800 тис. з одного лиш маршруту. Плачуться, що грошей не мають і ціну на проїзд підняти хочуть.
Відповісти
Які 800 тис. Шо за брєд. забрали гроші в бідного лпе. смішно. І з якого це дива мають допомагати саме лпе. В нього своїх автобусів напевно і 10 не набереться. А обслуговувати маршрут чим будете, тролейбумами поломаними?
Відповісти
А Волиньавтомотосервіс якими автобусами буде обслуговувати маршрути Своїми? Яких немає ,бо продали в Рівне. Звичайно буде брати, як в даний час, автобуси в оренду!
Відповісти
Штрашно їхати в тих їхніх шаулінях
Відповісти
Такий невигідний бізнес, а б"ються за нього аж чуби тріщать.
Відповісти
ЛПЕ - комунальне підприємство Луцької міської ради.
Перевагу по всіх канонах мали б зробити саме для комунального підприємства, щоб вивести його із збитковості (скільки можна дотувати - дайте хороше замовлення, хай самі на себе заробляють!!!).
А так - віддали депутату Луцької міської ради розумовському А. (сину будівельника Ваймана!!!, і за сумісництвом - зятя директора "Луцькавтомотосервіс"!!!)))))).
Депутати - рулять!
А комунальне господарство - хай вичухується, як зможе))))Воно НІКОГО не цікавить!
Відповісти
Чиста правда. Там всі хитрожопі
Відповісти
Останні новини
Після «судової війни» луцький перевізник «виграв» два маршрути
23 квітень, 2014, 13:33