У Луцькраді хочуть ліквідувати «Волинську самооборону»

У Луцькраді хочуть ліквідувати «Волинську самооборону»
У Луцькій міськраді планують відмінити рішення про створення КП «Волинська самооборона», яке мав очолити заступник голови Волиньради Ігор Гузь.

Про це стало відомо під час засідання постійної депутатської комісії Луцькради з питань освіти, науки, культури, мови у четвер, 24 квітня.

Начальник відділу фінансового контролю та аудиту Луцькради Валентина Малютіна розповіла, що у міськраді через відсутність «руху» щодо КП «Волинська самооборона», яке створили замість ДКП «Фольклорія – творчий центр» рішенням сесії 19 лютого, його хочуть «ліквідувати».

З її слів, у новому комунальному підприємстві навіть не підготували статут. «З лютого ситуація змінилася, і, мабуть, потреба в тому відпала», – зазначила посадовець.

Тож, у Луцькраді пропонують відмінити рішення про перейменування «Фольклорії» у «Волинську самооборону» і зайнятися ліквідацією творчого центру, як і планували раніше.

Оскільки у рішенні про створення «Волинської самооборони» міському голові рекомендували призначити директором Ігоря Гузя, то у голови комісії Анатолія Пархом’юка виникло запитання, чи узгодили «ліквідацію» з заступником голови Волиньради.

Малютіна зауважила, що «контактів» Ігоря Гузя не має, однак, рішення завізував начальник відділу Луцькради з питань запобігання та виявлення корупції, зв’язків з правоохоронними органами Роман Крохмаль.

Пархом’юк намагався телефоном дізнатися в Ігоря Гузя про те, що він думає про скасування рішення про «Волинську самооборону», однак, не зміг зв’язатися із обранцем громади.
Після цього члени комісії підтримали проект рішення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно нафиг его.
Відповісти
давайте краще ліквідуємо Луцьку міськраду,більше буде користі для Луцька і громади
Відповісти
Люструвати Луцьку міськраду терміново... Гузь чого мовчиш ти ж наш з народа, чи вже зажерся у владі?
Відповісти
Гузь такой с народа как Шевченко агент госдепа
Відповісти
Ось і дочекались не буде люстрації всі живуть спокійно, ДАІ здає план щодня, медики також, все повернулось у попередню фазу. Головні хапуги знову при владі(УДАІ Луцьк - Обллікарня). Порадійте.ОСЬ ВАМ, АЖ ЗАСМЕРДИТЬ, завчасно радієте.
Відповісти
Останні новини
У Луцькраді хочуть ліквідувати «Волинську самооборону»
24 квітень, 2014, 13:53