Створили мобільний додаток першої меддопомоги

Створили мобільний додаток першої меддопомоги
Став доступним для завантаження перший український мобільний сервіс для надання допомоги в екстрених ситуаціях – додаток "Перша Мобільна Допомога".

Він містить базу, яка стане в нагоді у випадках, коли необхідно надати постраждалим першу долікарську поміч. Додаток розробили фахівці "Київстар" та клініки "БОРИС", - пише Українська правда. Життя.

Додаток "Перша мобільна допомога" – це наступний крок у розвитку соціальної програми "Мобільне здоров'я". Цей додаток стане в нагоді всім абонентам мобільного зв'язку в екстрених ситуаціях, коли необхідно надати постраждалому першу допомогу, наприклад, у випадках травм, переломів, забоїв, та ін.

У додатку містяться детальні текстові матеріали та відеоінструкції, а також повна база, яку отримують слухачі курсів першої медичної допомоги.

Медичний контент додатку розробили лікарі клініки "БОРИС", фахівці з екстреної медицини та інтенсивної терапії. Додаток доступний користувачам смартфонів на базі iOS та Android.

"Перша мобільна допомога" має кнопку екстреного виклику швидкої допомоги, а також чотири розділи: "База знань", "Лікарні", "Аптечка" і "Важливо".

Для зручності користувачів всі дані структуровані за 15 категоріями, серед яких: перші кроки в ситуаціях, коли проблема невідома, дії при ранах і кровотечах, отруєннях, опіках, утопленнях, інсультах, інфарктах та інших випадках, що вимагають негайної допомоги. Всі поради доступні у відеоформаті.

"Базовий принцип для будь-якого лікаря – не завдати шкоди. Але це не означає "не діяти". Більшість людей, які хочуть допомогти в екстреній ситуації, просто не мають достатньо знань, тому нічого не роблять, – коментує Михайло Радуцький, президент клініки "БОРИС". – Додаток "Перша мобільна допомога" дозволяє надати допомогу людині максимально оперативно".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Створили мобільний додаток першої меддопомоги
25 квітень, 2014, 08:26