На Євро-2012 складуть базу «проблемних» вболівальників

На Євро-2012 складуть базу «проблемних» вболівальників
Державна прикордонна служба України під час турніру Євро-2012 не впускатиме в країну європейських проблемних вболівальників, а українських – не випускатиме.

Про це журналістам повідомив глава відомства Микола Литвин, інформує Український тиждень.

«Якщо прізвище людини є в базі, отже, всі юридичні процедури проведені, і ця людина не буде пропущена в Україну. Так само, якщо українець визначений «небажаним» і він захоче їхати, наприклад, до Польщі, то з нашої сторони він отримає заборону на виїзд», – сказав Литвин.

Як пояснив Микола Литвин, громадяни, яким буде відмовлено у перетині кордону, не зможуть подати позов до суду, оскільки їх прізвища було занесено до бази «проблемних вболівальників».

Водночас, аби уникнути суперечок з такими особами, у кожному пункті пропуску має працювати представник іншої країни, який у разі необхідності роз’яснюватиме фанам, чому та на яких підставах відмовлено у перетині кордону.

«Ми працюємо з іноземними колегами, щоб на період Євро-2012 залучити всі можливі бази, не тільки по правопорушниках, а й за іншими, більш серйозним напрямками. Головна мета цих баз не допустити на територію країни осіб, які можуть спровокувати протиправні дії у місцях проведення масових заходів», – підкреслив голова Держприкордонслужби.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Євро-2012 складуть базу «проблемних» вболівальників
05 квітень, 2012, 10:32